Beko - Masina de spalat pentru iubitorii de animale

Publicat pe
Masina de spalat BekoBeko lanseaza pe piata din Romania un nou produs inovator, masina de spalat rufe dotata cu functia speciala PET pentru indepartarea parului de animale.

Produsul este cel de-al doilea lansat sub umbrela „Solutii ingenioase de la Beko', dupa combina frigorifica cu Voice Recorder.

Noua masina de spalat Beko cu functia speciala PET vine in ajutorul iubitorilor de animale de casa, inlaturand orice preocupare legata de igiena; la o simpla apasare de buton indeparteaza eficient parul de pe haine, prin adaugarea unor etape de prespalare si clatire suplimentare la ciclul programelor normale. Noul produs permite totodata personalizarea programelor de spalare, facand posibila curatarea oricarei haine sau suprafete textile pe care animalele de casa o aleg drept loc de joaca.

Masina de spalat Beko cu functia PET face parte din clasa Compact, o gama noua de masini de spalat care ofera aceeasi capacitate generoasa de incarcare in dimensiuni mai mici, devenind astfel solutia optima pentru eficientizarea spatiilor inguste din baie sau bucatarie.

Masina de spalat Beko

Caracteristicile principale ale masinii de spalat includ, pe langa functia speciala PET, si un programator electronic, eficienta energetica clasa A plus, reglarea automata a consumului de apa, precum si o larga varietate de programe de spalare – in numar de 20.

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă