Noul SEAT Ibitza

Publicat pe
Creat pentru a spori emotiile, noul SEAT Ibitza este unul dintre cele mai sigure automobile, obtinand 5 stele la testele EuroNCAP.

Invitatia la petrecerea de lansare in Romania a noului SEAT Ibitza a fost cat se poate de binevenita. In primul rand pentru ca iubitorii de cai putere nu spun niciodata „e destul” si apoi pentru ca evenimentul a avut loc la clubul Cortina, adica undeva la racoare si multa verdeata.

Noul SEAT Ibitza

S-ar putea spune ca a fost un party pentru domni (da, cu siguranta au fost mult mai multi barbati decat femei), dintre vedete venind Ionut Lupescu (pe care l-am auzit vorbind despre semifinala Turcia-Germania), Dan Capatos, Zoli de la Sistem sau baietii de la Suie Paparude care au si cantat in timp ce invitatii au admirat noul model SEAT.

Dupa ce s-a inserat a urmat un joc de lasere, apoi toata lumea a putut urmari cea de a doua semifinala, Rusia-Spania.

Noul SEAT Ibitza

Noul membru al familiei SEAT se remarca prin sportivitate si design, precum si prin precizia de inalta calitate, presedintele SEAT, Erich Schmitt descriinu-l drept „un automobil adresat tinerilor si celor cu spiritul tanar… care sunt preocupati de mediul inconjurator.'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter