Carmen Negoiţă, în atenţia presei americane la New York Fashion Week

Publicat pe

Carmen Negoiţă a reuşit ca în doar câteva luni de activitate ca fashion blogger să devină cunoscută la New York şi să apară în publicaţii de modă şi pe agenţii de presă internaţionale.

 

carmen negoita ny press 1

Fashionista a petrecut 10 zile în America timp în care a luat parte la prezentări de modă de la New York Fashion Week. Românca a atras atenţia cu ţinutele vestimentare de senzaţie şi, în mod special cu o pălărie tip arlechin, realizată de designerul român Gabriela Dumitran.

Carmen-Negoita-New-York-9

Apariţiile lui Carmen au atras interesul fotografilor şi bloggerilor din New York, astfel că românca a ajuns pe site-uri şi bloguri de fashion şi chiar pe agenţii de presă internaţionale.

 

Designerul american Steve Dumain i-a propus să devină imaginea noii colecţii de accesorii Be&D ce va fi lansată la Paris Fashion Week. În acest sens, a realizat o şedinţă foto ce va fi folosită în campania de lansare a noii linii din această toamnă.

 

[FOTO] Celebrităţi la New York Fashion Week

 

„New York este acum, în preajma festivalului de modă, fascinant. Am întâlnit oameni foarte interesanţi, am socializat cu alţi bloggeri sosiţi din alte oraşe americane, dar şi din Europa. Erau cu toţii uimiţi când auzeau că am bătut atâta drum din pentru festivalul de modă', declară Carmen Negoiţă.

Fashionista a impresionat la New York cu vestimentaţii de senzaţie pentru care a combinat creaţii ale unor designeri români cu cele ale unor branduri internaţionale renumite.

 

Carmen Negoiţă este unul din cei mai cunoscuţi bloggeri de fashion din România, realizând săptămânal pictoriale de modă pentru www.carmennegoita.com..

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter