(P) Castiga un shopping de 1.000$ alaturi de o prietena!

Publicat pe

MyNameIsBrand.ro are 1.000$ pentru tine si o prietena! Adu o prietena pe MyNameIsBrand.ro si primesti o recompensa de 1.000$!

 

Luna aceasta meriti din plin sa-ti faci un cadou special. Sau mai multe cadouri. Cat mai multe. O sedinta de shopping  la inceput de an nu se compara cu nimic altceva, mai ales cand plateste altcineva!

MyNameIsBrand

Cei de la www.MyNameIsBrand.ro stiu asta foarte bine, asa ca iti propun un deal de zile mari.

 

Iata ce trebuie sa faci: Convinge pe cineva sa-si deschida cont de utilizator pe www.MyNameIsBrand.ro si puteti castiga impreuna vouchere de cumparaturi in valoare de 1.000$, prin targere la sorti.

 

Atentie, poti castiga nu doar o data! Premiile sunt zilnice si cu cat convingi mai multe persoane sa se inscrie, cu atat ai mai multe sanse de castig!

 

Probabil vei avea o misiune usoara, pentru ca nimeni nu poate refuza sansa de a incepe anul purtand outfit-uri  ale unor brand-uri celebre. Ianuarie este luna in care iti poti schimba complet garderoba.

 

Intra acum pe www.1000USD.ro si afla toate detaliile pentru a castiga shopping-ul anului 2014.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter