Degusteria Francesca - Din Italia, cu dragoste

Publicat pe

După o vacanţă de vis în Italia, în care a gustat din cele mai rafinate delicii artizanale, călătorului reîntors în ţara natală nu-i mai rămâne decât un lucru de făcut: o vizită la Degusteria Francesca.

 

Degusteria Francesca - Din Italia, cu dragosteDegusteria Francesca - Din Italia, cu dragoste

 

9 din 10 pasionaţi de călătorii, care au mers în toate colţurile lumii şi au văzut cam tot ce se putea vedea, sunt de acord că Italia e una din cele mai pitoreşti destinaţii de vacanţă în care ar reveni oricând, indiferent de câte ori au fost deja aici.

 

Motivele lor variază – unii se declară fascinaţi de istoria acestei ţări, altora le place moda străzii şi sunt inspiraţi de imaginaţia vestimentară a celor din Peninsulă, în vreme ce mulţi, cei mai mulţi, se declară cuceriţi de bucătăria italiană. De produsele artizanale, de aromele unice, ingredientele naturale şi combinaţiile aparte pe care le apreciază orice gurmand.

 

Şi dacă excursia în Italia se dovedeşte revelatorie (şi) din acest punct de vedere, revenirea în ţara natală ar putea provoca tristeţi imense dacă nu ar exista un loc în care să te simţi exact ca acolo. Degusteria Francesca este un magazin cochet cu produse artizanale italieneşti, obţinute din ingrediente 100% naturale, a căror selecţie a fost făcută cu migală de ceasornicar şi atenţie de chirurg. Parmezanul Parmiggiano Reggiano, uleiul de măsline Frantoio Muraglia şi alte uleiuri tipice sudului Italiei, oţetul balsamic din Modena, vinurile Chianti şi Brunello, brânzeturile şi dulciurile specifice din Piemonte, delicioasele paste, legumele, fructele – toate în ambalaje foarte şic – sunt doar câteva din deliciile care te vor seduce.

 

Dacă nu ajungi la Degusteria Francesca, accesează www.iregalidifrancesca.ro, primul magazin gourmet italian online, de unde poţi comanda toate aceste bunătăţi (plus cadouri gourmet autentice), pe care să le savurezi în intimitatea propriului tău cămin. Aşadar, fie că alegi să vizitezi magazinul Degusteria Francesca, fie că îţi comanzi produsele online, un lucru e clar: dacă nu ai mers tu în Italia, a venit Italia la tine.

 

ILEANA BADIU: „Ador să merg la Degusteria Francesca pentru a degusta si a cumpăra bunătăţile de aici. Selecţia este enormă, găseşti prosciutto de cea mai bună calitate, brânzeturi sofisticate, pâine de casă şi dulciuri sau cele mai speciale vinuri italieneşti. Proprietara locului, Laura Lupu, a transformat Degusteria în cea mai sofisticată băcănie italienească din Bucureşti.'

 

Şoseaua Pipera-Tunari, Nr. 17

 

CLAUDIA COJOCEA, Foto: PR, Arhiva VIVA!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter