De la abandon, la o viaţă în lumina reflectoarelor: colecţia Life of a Dream – thecraft LAB by Irina Neacşu

Publicat pe

Pornind de la Florence Design Week via Paris la târgul Maison & Objet, colecţia de scaune Life of a Dream ('Viaţa unui vis') by thecraft LAB este prezentată în exclusivitate în cadrul showroomului idelier din Bucureşti, Blv. Lascăr Catargiu nr. 1, unde o veţi putea admira până pe 30 noiembrie, de luni-vineri între orele 11,00 – 19,00.

Irina Neacsu_thecraft LAB_Ro

Alegerea designerului Irina Neacşu, care se află în spatele brandului thecraft LAB, este inedită, însă deloc întâmplătoare: ea a transformat în vedete scaune părăsite, modele foarte cunoscute în anii comunismului, printr-un proces minuţios de restaurare şi un mix exuberant de texturi, ţesături, aplicaţii, broderii şi culori. Scaunele-simbol: Veterinarul, Poştaşul, Arhitectul, Balerina, Super-Heroul şi Peter-Pan sunt astfel îmbrăcate în cele mai vesele vise ale copilăriei şi pot deveni cu uşurinţă piesa de atracţie într-un spaţiu de lucru sau într-un interior cu personalitate. Colecţia este un manifest pentru păstrarea autenticităţii şi un îndemn de a lucra la visele noastre şi a le transforma în realitate.

'Colecţia Life of a dream te îndeamnă să regăseşti copilul din tine, să îi scuturi visele de praf şi să le faci să strălucească din nou!', a povestit designerul Irina Neacşu.

 

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter