Liza Panait a lansat o colectie de inspiratie medievala

Publicat pe

Liza Panait a prezentat in premiera, la World Trade Center, noua sa colectie toamna-iarna 2013/2014. Intitulata Aevum, colectia este marcata de culoare, inovatie, traditie si unicitate. Peste 600 de spectatori au admirat noile piese prezentate pe catwalk-ul de la World Trade Center.

De ce AEVUM?- Am fost fascinata dintotdeauna de epoca medievala' marturiseste Liza Panait Este o perioada incredibila a istoriei, care a impletit perfect austeritatea calugarilor franciscani cu romantismul cavalerilor mereu indragostiti de preafrumoase domnite dar si cu darzenia cu care plecau la lupta. Iar din punct de vedere vestimentar este la fel de generoasa, pentru ca fiecare vesmant reflecta o personalitate bine conturata.. Am preluat de la fiecare ideea dominanta, am reinterpretat-o, am adaugat accente moderne si parca totul a prins viata de la sine, precum in cea mai intensa poveste de dragoste a tuturor timpurilor- Romeo si Julieta.'
Filmul Romeo si Julieta' regizat de Franco Zeffirelli a fost dealtfel punctul de pornire al intregii colectii si a fost evocat apoteotic la final, atat prin coloana sonora cat si prin rochia de mireasa. Surpriza legata de cine va imbraca rochia de mireasa a fost pastrata cu sfintenie, pentru ca era prilej de mari emotii pentru familia Panait. Fiica cea mica a cuplului Liza si Viorel Panait,in varsta de 16 ani, manechin in prezentarile lor inca de la varsta de 3 ani, a fost de data aceasta, pentru prima data, cea care a inchis colectia, cu o iesire spectaculoasa, romantica, diafana dar extrem de bine conturata in chip de Julieta.
Am avut emotii mai mari ca niciodata' a spus Maria Panait atat pentru ca am purtat rochia de mireasa cat si pentru ca a trebuit sa intru in starea unuia dintre personajele mele preferate, Julieta.
Hainele de lupta, aparent sobre si dure dar in acelasi timp impozante si complicate au constituit unul din principalele fire de inspiratie pentru colectia AEVUM. Detalii ce te duceau cu gandul la armuri, la epoleti, la inchizatori brandenburg, s-au regasit in mai toate cele 93 de modele prezentate ieri, atat in vestimentatie cat si in accesorii ( genti, posete si bijuterii ) create si ele manual de Atelierul Lizei Panait.

Liza Panait a lansat o colectie de inspiratie medievalaLiza Panait a lansat o colectie de inspiratie medievala
Foto: PR

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter