[FOTO] A avut loc cea de-a doua editie Special Night Out

Publicat pe

Cea de-a doua editie Special Night Out, noaptea shoppingului de lux, a avut loc joi, 7 noiembrie, intre orele 20:00 si 24:00, in trei dintre punctele centrale ale Bucurestiului – Calea Victoriei, Calea Dorobantilor, The Grand Avenue, JW Marriott – precum si in zonele din imediata lor apropiere: Piata Romana si zona Unirii.

 

Evenimentul a reunit de aceasta data numele a 31 de magazine de lux concentrate in trei dintre punctele centrale ale Bucurestiului – Calea Victoriei, Calea Dorobantilor, The Grand Avenue, JW Marriott – precum si in zonele din imediata lor apropiere: Piata Romana si zona Unirii, multe dintre acestea fiind deja la a doua participare. Unele dintre branduri au oferit in seara evenimentului si oferte speciale, atat pentru articolele vestimentare, cat si pentru accesorii sau obiecte de design interior.

 

Spre deosebire de prima editie, la care a plouat, de aceasta data vremea a fost alaturi de noi, cu temperaturi in jur de 15 grade si un numar aproximativ de participanti (vizitatori si clienti) de peste 1.500 de persoane, in magazinele partenere. Acest lucru a confirmat si de aceasta data faptul ca piata de lux din Romania este una cu potential si ca cele trei locatii in care se concentreaza evenimentul sunt deja pozitionate de catre consumatorii de branduri exclusiviste din Bucuresti drept cele mai importante destinatii de shopping de lux. Datorita rezultatelor obtinute de-a lungul celor doua editii, Special Night Out a devenit o emblema a shoppingului de lux local, ce se va desfasura in continuare sub forma a doua editii, anual.

 

In seara evenimentului clientii au fost rasfatati cu bauturi premium precum REMY MARTIN, METAXA, EVIAN, MARTINI, THE FAMOUS GROUSE si dulciuri oferite de Candy Bar & Desserts by Cristina Dragna. De asemenea, partenerul oficial al evenimentului Special Night Out a fost Jaguar, un adevarat simbol al elegantei si luxului. Modelele Jaguar au fost la dispozitia clientilor pe tot parcursul evenimentului pentru o experienta inedita si confortabila de shopping.

 

[FOTO] A avut loc cea de-a doua editie Special Night Out[FOTO] A avut loc cea de-a doua editie Special Night Out
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter