Press House Ballroom, un tărâm de vis pentru evenimentul tău

Publicat pe

Vrei să îţi organizezi nunta de basm într-o sală deosebită? Cauţi locul perfect pentru un botez? Se apropie un eveniment special în viaţa ta şi nu găseşti spaţiul ideal unde să se desfăşoare? Press House Ballroom nu este un local, ci un tărâm de poveste.

Metaphor

 

Press House Ballroom nu este doar o sală de evenimente, un adevarat ballroom cu o arhitectură deosebita, ci este şi un concept.

Aşadar, dacă eşti în căutare de un spaţiu de basm unde să organizezi un eveniment important din viaţa ta, află că începand cu primăvara anului 2014, Press House Ballroom va mai deschide două locaţii, Ivory şi Metaphor, cu săli tip cort, prima pe malul unui lac din Bucureşti, unde vor exista ambarcaţiuni şi ponton special decorate de nuntă, iar cea de-a doua, în inima Bucurestiului, într-o grădina minunată, înconjurata de copaci şi piscine decorative.

metaphor jardin des merveilles cort interior _MG_9129

Locaţiile noi vor merge pe acelaşi stil arhitectural, stil deja consacrat de către Press House Ballroom, dar vor avea şi câteva detalii în plus, cum ar fi piscinele decorative,zonele de garden lounge dar şi multe alte surprize în materie de design.

Ivory-fara-logo
Serviciile Press House Ballroom nu se opresc doar la sală şi amenajarea ei ci se întind, indiferent de locaţia despre care vorbim, la bucătăria inclusă în pachet şi până la echipe proprii pentru pachetele de foto-video, aranjamente florale sau asocierea cu branduri cunoscute, muzică live şi DJ, sonorizare proprie, barmani preparatori, lumini ambientale, design lumini arhitecturale, invitaţiii, place carduri, până la vestimentaţia mirilor şi servicii pentru luna de miere. Toate serviciile colaterale (pază, muzică, valet parking , transport persoane, artificii, hostesse) fac parte din pachetele prin care clienţii vor scapa de stresul si oboseala organizării nuntii lor, motto-ul fiind „Amănuntele fac diferenţa.'

 

3

Pornind de la teme şi diferite idei de divertisment, Press House Ballroom vă asigură consultanţa şi logistica necesară pentru a vă oferi evenimente all inclusive cu adevarat personalizate.

Nu-i aşa că Press House Ballroom e locul perfect şi pentru tine?

 

Foto: PR

 

Contact:

office[at]phb-events.ro


www.presshouseballroom.ro

www.facebook.com/PressHouseBallroom

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter