10 lucruri inedite despre NAOMI WATTS

Publicat pe

Este una dintre actriţele australiene care au reuşit cu brio la Hollywood. Totuşi, Naomi Watts se consideră britanică, iar acum este mândră că joacă rolul celei mai iubite prinţese din Marea Britanie, prinţesa Diana.

Diana Premiere - London

1. TATĂL EI A FOST MANAGER DE TURNEU ŞI INGINER DE SUNET AL TRUPEI PINK FLOYD. Peter Watts a lucrat pentru Pink Floyd până în 1974, iar râsul de maniac care se aude pe melodia „Money, de pe al­bumul „The Dark Side of the Moon, este al lui Peter. La doi ani de la înche­ierea colaborării cu Pink Floyd, a murit după ce a luat o supradoză de heroină. Naomi Watts avea atunci numai 7 ani.

 

2. MAMA SA, MYFANWY, A FOST ANTICAR, COSTUMIERĂ ŞI DESIGNER DE INTERIOR. De origine galeză, Myfanwy a divorţat de soţul ei, Peter, la 4 ani după naşterea lui Naomi Watts.

 

3. E CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ A LUI NICOLE KIDMAN. Cele două s-au cunoscut la audiţiile pentru o reclamă la bikini. La întoarcerea acasă, au împărţit un taxi şi s-au împri­etenit. Nicole a sprijinit-o când a venit la Hollywood, timp de zece ani, până i-a fost descoperit talentul. În această perioadă, Watts a lucrat ca dădacă pentru copiii lui Nicole Kidman şi Tom Cruise, iar după divorţul celor doi a locuit împreună cu Kidman.

 

4. PRACTICĂ JUDO. Din 1989 până în 1992 a participat la Campiona­tele de Judo pentru amatori, iar acum practică Jiu-Jitsu brazilian.

 

5. A LUCRAT CA ASISTENT STI­LIST la revista australiană „Follow Me când avea 20 de ani. Înainte de revistă, Naomi Watts a lucrat la depar­tamentul de publicitate al unui lanţ de retail.

 

Naomi Watts, superbă în alb la premiera filmului Diana

 

6. NU ESTE RECUNOSCUTĂ PE STRADĂ. „Am norocul ăsta. Oamenii mă percep ca o păpuşică movie-star care îşi face apariţia pe covorul roşu, dar în viaţa reală nu sunt deloc aşa. Soţul meu în schimb, Liev Schreiber, este altfel. Au fost multe ocazii în care oame­nii m-au împins într-o parte pentru a ajunge la el, povesteşte Naomi Watts.

 

7. L-A CUNOSCUT PE LIEV SCHREIBER, ÎN 2005, LA GALA MET DIN NEW YORK. „Când am cunoscut-o pe Naomi, i-am spus că sunt nebun după ea, dar nu cred că pot locui în L.A., povesteşte actorul. Ea a închiriat o casă şi a început să lucreze la filmul „The Painted Veil. „Naomi i-a forţat să mă angajeze şi pe mine. Am vrut să fim împreună şi am fost, totuşi, un actor decent pentru acel rol. Nu a fost chiar nepotism, povesteşte Liev Schreiber.

 

8. A REFUZAT DE DOUĂ ORI RO­LUL DIANEI ÎN FILMUL BIO­GRAFIC „DIANA. „Aveam îndoieli serioase şi, imediat după ce am refuzat rolul, am simţit că nu sunt împăcată. De cele mai multe ori te simţi eliberat când spui nu, dar de data asta nu m-am simţit la fel, povesteşte actriţa austra­liană.

 

9. S-A GANDIT SĂ SE CONVER­TEASCĂ LA BUDISM, după ce a aflat mai multe despre această religie în timpul filmărilor la „The Painted Veil. În plus, practică regulat tehnici de meditaţie transcendentală.

 

10 A AVUT O RELAŢIE DE DOI ANI CU HEATH LEDGER. Cei doi s-au despărţit în 2004. Actriţa, care era cu 11 ani mai în vârstă decât Ledger, a descris relaţia lor astfel: „A fost un bărbat vesel, plin de bună-dis­poziţie, de aceea am avut parte de multă afecţiune şi multe râsete în acei ani. A fost un suflet special.

 

 

RALUCA TĂMAȘ

Foto Hepta

 

Citeste si:

 

10 lucruri inedite despre Helena Bonham Carter

10 lucruri inedite despre GEORGE CLOONEY

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter