10 lucruri inedite despre GEORGE CLOONEY

Publicat pe

George Clooney a fost desemnat de nenumărate ori Cel mai sexy bărbat din lume. Eternul burlac al Hollywoodului urăşte Facebook-ul, nu crede în finaluri fericite şi nu vrea cu niciun chip să intre în politică.

 

 George Clooney

 

1. A AVUT UN PORC VIETNAMEZ CA ANIMAL DE CASĂ. Numele său era Max şi a fost cumpărat în 1988, când actorul a vrut să îl dea cadou iubitei sale, Kelly Preston. Max a locuit în casa lui Clooney din Hollywood Hills şi i-a salvat viaţa în 1994, trezindu-l din somn chiar îna-inte de devastatorul cutremur din Northridge.

 

2. NU VREA SĂ SE RECĂSĂTOREASCĂ. După ce a divorţat de Talia Balsam în 1993, actorul a jurat că nu se va mai însura şi nu va avea copii niciodată. Michelle Pfeiffer şi Nicole Kidman au pariat fiecare câte 10.000 $ că acesta îşi va încălca jurământul şi va deveni tată până la 40 de ani. Amândouă au greşit şi i-au trimis lui Clooney cecul de 10.000 $. Actorul a înapoiat banii şi a pariat pe o miză dublă că nu va avea copii nici la 50 de ani.

3. A DORMIT ÎN DEBARAUA UNUI PRIETEN un an, înainte de a deveni faimos, când se străduia să ob-ţină audiţii în L.A. De atunci, a rămas foarte bun prieten cu cei care l-au aju­tat. „Am un grup de opt amici: «Băie-ţii». Suntem prieteni de 20 de ani. Du­minica ne plimbăm cu motocicleta şi jucăm baschet. Anul trecut de Crăciun le-am făcut cadou câte o bicicletă. Cel mai bun lucru în a avea bani este că poţi să îi împarţi cu prietenii tăi. Am lo­cuit în debaraua lor când eram falit, iar ei munceau şi aveau bani.

4.  STAREA CIVILĂ A ACTORULUI E SUBIECT DE GLUME PRIN­TRE FANELE SALE. Muzeul Madame Tussauds pune la dispoziţia vizitatorilor şi o scenă denumită „Căsătoreşte-te cu Clooney, în care admiratoarele pot îm-brăca o rochie de mireasă şi se pot poza lângă statuia de ceară a actorului.

 

Citeşte şi 10 lucruri inedite despre… ANTONIO BANDERAS

 

5.  NU ÎL SPERIE BĂTRÂNEŢEA: „Sunt împăcat cu faptul că am îmbă-trânit, pentru că varianta cealaltă ar fi fost să mor. Şi a doua e varianta mai proastă. Aşa că accept faptul că îmbătrânesc.

6.  ORIENTAREA SEXUALĂ A LUI CLOONEY a fost adesea dezbătută de presă. Mulţi bănuiesc că ar fi homo­sexual, iar la aceste zvonuri actorul răspunde: „Ultimul lucru pe care o să îl fac este să sar în sus şi în jos şi să urlu «Sunt nişte minciuni!». Ar fi incorect faţă de prietenii mei din comunitatea gay. Nu vreau ca cineva să creadă că a fi homosexual e ceva rău.

7. A LUCRAT PE PLANTAŢII DE TUTUN în copilărie, iar în perioa­da adolescenţei s-a apucat de fumat şi a continuat aproape zece ani. Regretă decizia de a se fi apucat de fumat şi singurul lucru care l-a motivat să re­nunţe a fost moartea unchiului său preferat, răpus de cancer la plămâni.

8. NU AR INTRA NICIODATĂ ÎN POLITICĂ, deşi este foarte implicat în societatea civilă şi l-a susţinut deschis pe Barack Obama în campanie. „Să candidez? Nu. M-am culcat cu prea multe femei, am luat prea multe droguri şi am fost la prea multe petreceri.

9. URĂŞTE FACEBOOK-UL: „Pre­fer un consult rectal realizat în di­rect la TV de un tip cu mâini reci, decât să fiu obligat să am cont pe Facebook.

10. NU CREDE ÎN FINALURI FE­RICITE: „Dar cred în călătorii fericite pentru că, până la urmă, fie mori prea tânăr, fie trăieşti îndeajuns de mult încât să îţi vezi prietenii plecând pe lu­mea cealaltă. Viaţa e meschină.â

 

10 lucruri inedite despre…Quentin Tarantino

 

RALUCA TĂMAȘ

Foto HEPTA

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter