LOVE BUILDING cucerește spectatorii TIFF 2013

Publicat pe

Cunoscuții actori Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță se întorc într-o comedie spumoasă (Love Building) despre dragoste, ce a avut premiera vineri, 7 iunie, în cadrul Zilelor Filmului Romanesc de la TIFF.

 

Sala a fost plină aseară la cinema Florin Piersic din Cluj și echipa filmului a fost aplaudată minute în șir, semn că spectatorii au fost încantați de Love Building, debutul în lungmetraj al tinerei regizoare Iulia Rugină.

Love Building este o tabără dedicată relațiilor destrămate. 14 cupluri din program au la dispoziție 7 zile pentru a-și repara poveștile de dragoste. Cei trei traineri (Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță) meniți să îi asiste au propriile lor probleme, iar lucrurile scapă încet încet de sub control. Într-o cursă continuă către „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, se ridică o singură întrebare: „Poți să repari dragostea în 7 zile?”.

Filmul este proaspăt și amuzant, un mozaic al mai multor povești de cuplu, privite cu mult umor, dar și cu emoție. In afară de cei trei actori consacrați, restul distribuției este formată din cei 31 de absolventi ai Scolii „Actorie de Film”, fiind deci actori neprofesioniști, aflați pentru prima dată pe marele ecran. Cu toate micile stangăcii și, uneori, lipsa de consistență a personajelor, Love Bulding este o comedie frumoasă, care merită vazută nu doar pentru poveștile in care oricine se poate recunoaște, dar și pentru imaginea frumoasă și coloana sonoră.

 

Love Building va avea premiera pe marile ecrane din România pe 13 septembrie 2013. Urmăriți aici trailerul filmului:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0s_HurN9ktc[/youtube]

 

 

LOVE BUILDING cucerește spectatorii TIFF 2013LOVE BUILDING cucerește spectatorii TIFF 2013

 

Foto: TiFF/ Chris Nemes, Adi Marineci 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter