Mick Jagger VS. Steve Tyler

Publicat pe

Mick Jagger a fost idolul şi sursa de inspiraţie al lui Steve Tyler. Acum, amândoi sunt figuri iconice ale rock-ului mondial. Generaţii după generaţii i-au aclamat, i-au iubit şi au visat să fie ca ei.

 colaj rock


 

Asemănări

 

AU MULŢI URMAŞI

Este limpede că cele două legende ale muzicii au profitat din plin de avantajele vieţii de rock star. Turneele, concertele şi hiturile le-au adus la picioare mulţimi de admiratoare, aşadar au putut avea orice femeie şi-au dorit. Şi, ce-i drept, şi-au dorit multe femei! Rezultatul? O mulţime de copii. Mick Jagger se poate lăuda cu şapte copii şi patru nepoţi, iar Steven Tyler cu patru copii, printre care şi actriţa Liv Tyler.

The Rolling Stones perform in Montreal as part of 'The Bigger Bang' Tour 2006

CĂSĂTORII, DIVORŢURI, TRĂDĂRI

Că dragostea nu mai durează toată viaţa nu e o noutate în epoca noastră. Când vine vorba de lumea starurilor rock însă, flacăra iubirii se stinge şi mai repede, pentru că tentaţiile sunt peste tot. Tyler a trecut prin două căsnicii, una cu fostul model al lui Warhol, Cyrinda Foxe, şi cealaltă cu designerul Teresa Barrick. A avut o relaţie cu modelul Bebe Buell, iar acum se pare că este logodit cu modelul Erin Brady. Şi Jagger a dus viaţa unui Casanova. A avut două soţii – pe fosta actriţă Bianca Macias şi pe fotomodelul Jerry Hall – şi numeroase idile cu femei celebre, printre care Carla Bruni, Janice

Dickinson, Mackenzie Phillips şi fosta iubită a lui Tyler, Bebe Buell. Dar Jagger nu s-a oprit doar la femei. A recunoscut că a avut o aventură şi cu colegul de breaslă, David Bowie.

 

POLITICA

La începutul acestui an, solistul Aerosmith a înaintat guvernării din Hawaii proiectul de lege Steven Tyler Act, care apără viaţa privată a persoanelor publice aflate în vacanţă. Mick Jagger, în schimb, nu vrea să aibă de-a face cu politica. „Anarhia e singura noastră speranţă', spunea solistul The Rolling Stones care, în ciuda lipsei de implicare socială sau politică, a primit rangul de Cavaler pentru serviciile aduse Coroanei

Britanice în muzică. „Oricine altcineva ar fi fost linşat. 18 neveste şi 20 de copii, iar el e făcut Cavaler. Fantastic!', remarca la acel moment bateristul Rolling Stones, Charlie Watts.

 

AFACERI

După ce au făcut carieră din pasiunea pentru muzică, Tyler şi Jagger şi-au transformat alte pasiuni în afaceri. În 1995, britanicul a înfiinţat casa de producţie Jagged Films, care a lansat documentarul

„Being Mick' şi drama „Enigma', inspirată din cel de-al Doilea Război Mondial. Tyler, în schimb, un împătimit al motocicletelor, a lansat în 2007 Dirico Motorcycles, unde face design-ul tuturor produselor.

Aerosmith concert on "Today" Show-New York

Deosebiri

 

POLITICA

La începutul acestui an, solistul Aerosmith a înaintat guvernării din Hawaii proiectul de lege Steven Tyler Act, care apără viaţa privată a persoanelor publice aflate în vacanţă. Mick Jagger, în schimb, nu vrea să aibă de-a face cu politica. „Anarhia e singura noastră speranţă', spunea solistul The Rolling

Stones care, în ciuda lipsei de implicare socială sau politică, a primit rangul de Cavaler pentru serviciile aduse Coroanei Britanice în muzică. „Oricine altcineva ar fi fost linşat. 18 neveste şi 20 de copii, iar el e făcut Cavaler. Fantastic!', remarca la acel moment bateristul Rolling Stones, Charlie Watts.

AFACERI

După ce au făcut carieră din pasiunea pentru muzică, Tyler şi Jagger şi-au transformat alte pasiuni în afaceri. În 1995, britanicul a înfiinţat casa de producţie Jagged Films, care a lansat documentarul „Being Mick' şi drama „Enigma', inspirată din cel de-al Doilea Război Mondial. Tyler, în schimb, un împătimit al motocicletelor, a lansat în 2007 Dirico Motorcycles, unde face design-ul tuturor produselor.

 

De RALUCA TĂMAŞ

Foto HEPTA, NORTHFOTO

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter