Fotocartea - loc pentru amintiri

Publicat pe

Vacante. Evenimente de familie. Sau pur si simplu momente memorabile. Stau pe un cd sau stocate in computer? Bucura-te de ele. Inlantuieste-le intr-o carte.

Fotocartea Cewe

Uita de albumele clasice. Fotocartea Cewe este o forma inedita de a-ti pastra amintirile. O carte personalizata cu fotografii propusa de CEWE. Personalizarea se poate realiza chiar si in trei minute.

Inlantuieste pozele tale preferate intr-o carte. Fotografiile tale vor fi puse cu adevarat in valoare prin colaje si focusuri pe detalii.

Cum faci sa ai propria fotocarte? Simplu! Intra pe site-ul www.cewe-fotocarte.ro. Descarci softul specializat si iti creezi singur fotocartea. Comanda-ti online colectia de amintiri.

Ulterior, o poti primi acasa sau o poti ridica de la cel mai apropiat magazin partener: Auchan, Carrefour, Cora, Diverta, Domo, Emag, Real.

Vestile bune nu se opresc aici! Bucura-te de promotia din perioada 15 octombrie – 31 decembrie 2010. Beneficiezi de o reducere de 30% la comandarea unei fotocarti Cewe. Amintiri placute!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter