Tu cum ai lua-o de la capat?

Publicat pe

Aceasta este intrebarea pe care am pus-o unor vedete de la noi, pornind de la ideea filmului „Eat, Pray, Love“.

Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu, Redactor-sef VIVA!

Citeste raspunsurile lor (pag. 56) si iti garantez ca le vei cunoaste, in felul acesta, mai bine.

Pe noi ne-a surprins, de exemplu, cat de romantici sunt Mihai Dobrovolschi si Robert Turcescu. Ne-a placut cum a raspuns Amalia Enache, cea care a avut ocazia s-o ia cu adevarat de la capat intr-un moment mai putin fericit al vietii sale.

Cuvintele Danei Rogoz ni s-a parut ca exprima cel mai bine libertatea sa interioara… A fost un experiment frumos, care ne-a dezvaluit fatete noi ale personalitatii acestor vedete, lucru neasteptat, avand in vedere ca le cunoastem de atatia ani (sau doar avem impresia ca le cunoastem?).

Te intrebam si pe tine: tu cum ai alege sa te redescoperi? Ce ai face s-o iei de la capat cu tine insati? Ce drum initiatic ai alege (nu la propriu, desi nu exclud nici aceasta varianta).

Personajul interpretat de Julia Roberts in film a ales Italia (eat), Tibet (pray) si Bali (love). Toate cele trei verbe au reconstruit o personalitate ajunsa intr-un moment de criza. Care sunt verbele tale? Cu care dintre ele alegi sa mergi mai departe in viata incepand, sa spunem… din acest moment?

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter