Julia Jianu are o mie de vise

Publicat pe

Cea mai noua vedeta cooptata in echipa ProTv International, Julia Jianu are o toamna plina de premiere.

Dupa ce a inceput sa lucreze la emisiunea „Asculta-ti muzica de acasa', Julia a pregatit si un nou single, „O mie de vise', care va fi inclus pe coloana sonora a telenovelei „Iubire si onoare'. Videoclipul piesei a fost filmat chiar in decorurile serialului.

„O mie de vise' marcheaza trecerea Juliei la un nou stil muzical, pop rock, fiind de altfel si prima balada din cariera vedetei.

„Ma bucur foarte mult ca aceasta melodie va putea fi ascultata pe coloana sonora a telenovelei pentru ca este o piesa in care am pus mult suflet. Mi-am dorit dintotdeauna sa interpretez o balada si cind am auzit aceasta piesa mi-am dat seama ca ma reprezinta in totalitate. Mai mult, filmarea videoclipului a fost o experienta foarte placuta de la inceput pina la sfirsit,incepind de la decoruri pina la tinutele spectaculoase pe care le-am folosit, aduse de designerul Diana Haidinger', declara artista.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter