NESCAF‰ Dolce Gusto New Creativa: dorinta ta este indeplinita

Publicat pe

Explorare, creativitate si diversitate, pe scurt, “Coffee is not just black” – asta vei spune dupa ce vei testa noul sistem automat NESCAF‰® Dolce Gusto® New Creativa, care iti ofera o experienta incitanta pentru momentele in care iti prepari si savurezi cafeaua.

Cel mai nou model al gamei NESCAF‰® Dolce Gusto® stie ce cafea iti place si o va prepara pentru tine in fiecare zi.

NESCAF‰ Dolce Gusto New Creativa: dorinta ta este indeplinitaCu o tehnologie remarcabila si un design original, NESCAF‰® Dolce Gusto® New Creativa te va surprinde cu ecranul LCD care iti permite sa selectezi si prepari bauturile preferate. In plus, presiunea profesionala de 15 bari iti va asigura o cafea perfecta.

Ce inseamna inovatia NESCAF‰® Dolce Gusto® New Creativa? Iti poti personaliza retetele de bauturi, alcatui propriul meniu si programa sistemul sa iti prepare bautura dorita a doua zi. Este singurul sistem care stie ce aroma te va delecta in ziua urmatoare.

Ecranul LCD iti prezinta toate cele 15 specialitati de bauturi calde sau reci de la Espresso Barista, Cortado, Latte Macchiato Vanilla, pana la Nestea Ice Tea sau Nesquik. Ai gasit combinatia perfecta? NESCAF‰® Dolce Gusto® New Creativa o va tine minte pentru tine si, la selectia specialitatii configurate in meniu, ti-o va prepara.

Pentru a face lucrurile si mai simple, iti ofera optiunea de a selecta ora la care bautura sa fie gata, astfel incat te vei bucura de aroma preferata care te va intampina la ora dorita.

Ideal pentru petreceri, intalnirile cu prietenii sau cadoul perfect pentru perioada sarbatorilor care urmeaza, NESCAF‰® Dolce Gusto® New Creativa iti aduce bautura potrivita pentru fiecare moment. De acum, inainte zilele tale vor fi pline de culoare, pentru ca poti savura intreaga zi gama de bauturi NESCAF‰ Dolce Gusto® preparate mai simplu ca niciodata.

Aparatele si cele mai rafinate bauturi pot fi achizitionate de pe site-ul www.dolce-gusto.ro si vor veni in cel mai scurt timp in casa ta.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter