Viata pe www

Publicat pe

Incet-incet viata se muta in zona virtuala. De fapt, nu viata insasi, ci, mai degraba, manifestarile ei: emotii, dorinte, planuri, proiecte, realizari, razbunari si linsaje media, sex, idei, cautari si placeri. Nu se mai poate fara computer, ca ne place sau nu, indiferent din ce generatie venim.
 

Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu Redactor-sef VIVA!

Iata ca vedetele se muta si ele, cu tot cu performantele si priceperile lor, in zona www-ului. Unele au facut-o demult, atunci cand au inteles ca acesta este trend-ul, altele au ales s-o faca acum, iar altele au decis sa dezvolte ceea ce aveau deja online. Andreea Raicu, de pilda, face parte din ultima categorie, lansand de curand site-ul care-i poarta numele. Am vorbit cu ea despre acest lucru, dar si putin despre viata sa privata, Andreea dandu-ne chiar o stire in exclusivitate (citeste interviul de la pag. 40).

Revenind insa la lumea online, Facebook-ul este deja o „agentie' de stiri si imagini, fiind citat masiv in ultima vreme; insasi relatia vedetelor cu publicul sau fanii a capatat noi dimensiuni. Feedback-ul este mai rapid, mai sincer, deloc cenzurat. Totul e atat de bine si frumos, incat ai putea intreba ce mai cauta ziaristul in toata povestea asta? De ce nu dispare, daca stirile ajung si fara ajutorul lui la public? Si ar parea o intrebare legitima, daca ai face abstractie de faptul ca, fara niciun filtru de verificare, fara nicio ancheta sau investigatie, informatiile ar putea fi livrate intr-o forma credibila, manipularea publica in cazul acesta fiind mult mai perversa.

Slava Domnului insa ca vedetele au ganduri mai curate si ca lumea lor din online e vesela, uneori chiar spumoasa!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter