Noua gama Philips ProCare: mai mult stil si un par sanatos

Publicat pe

Noua gama Philips ProCare permite femeilor sa isi usuce, indrepte, coafeze parul si sa isi retuseze coafura zilnic, in conditii de siguranta, pentru ca noile produse din gama – uscatorul si aparatul de indreptat parul – limiteaza deteriorarile provocate de caldura, in timpul coafatului.

Noua gama Philips ProCare: mai mult stil si un par sanatos
Noul uscator de par Philips ProCare HP8260
iti mentine sanatatea parului. Este dotat cu tehnologie Even Heat Distribution (EHD) care distribuie intotdeauna uniform caldura, chiar si la temperaturi ridicate, prevenind aparitia punctelor fierbinti. Acest lucru asigura protectie suplimentara, raspandind caldura uniform pe par si evitand temperaturile ridicate care iti pot afecta firul de par sau scalpul.
De asemenea, aparatul beneficiaza de tehnologia ThermoProtect, oferind intotdeauna o temperatura optima.
• Putere: 2300W
• Lungimea cablului: 2,5 m
Pret: 209,90 lei

Noul aparat de indreptat parul Philips ProCare HP8339 are grija de parul tau in timpul indreptarii. O coafura reusita porneste de la un par matasos, stralucitor, drept si sanatos.
Philips ProCare te ajuta sa obtii acest lucru, pentru ca are placi Dual-Care™ ce incorporeaza tehnologia EHD, care distribuie uniform caldura pentru a preveni punctele fierbinti si tehnologia TempPrecision, care asigura indreptarea atenta si eficienta, la temperatura constanta.
• Incalzire instantanee: 30 secunde
• Lungimea cablului: 2 m
Pret: 229,90 lei

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter