(P) Dragoste în email

Publicat pe

Cadourile pline de culoare de la FREYWILLE transformă fiecare zi în Valentines Day! Încântă persoana iubită cu bijuterii din email care exprimă emoțiile unei personalități artistice și emană o eleganță absolută. 

Valentines Day este momentul perfect de a celebra iubirea, de a ne manifesta sentimentele, afecțiunea și recunoștința de a avea alături persoane dragi, în momente speciale.

freywille2

Exprimarea sentimentelor nu este întotdeauna ușoară – de Valentines Day lasă simbolurile să vorbească pentru tine. Inimi şi flori în nuanţe pastelate sunt motivele în email folosite în designul bijuteriilor FREYWILLE pentru a transmite mesaje de neuitat.

Culorile care exprimă dragostea, fericirea și bucuria se regăsesc în majoritatea seturilor FREYWILLE, perfect armonizate în bijuterii care vor răsfăța persoana iubită de Valentines Day. Ce poate exprima mai intens spiritul acestei sărbători decât pandantivul Heart'?

freywille3

Surprinde persoana iubită cu o ‘bijuterie lichidă care să-i trezească simţurile! Noul Gift Box FREYWILLE vă propune o combinaţie de două arome captivante ce acoperă atât note proaspete, florale, cât şi orientale sau opulente.

freywille5

Vino ȋn locaţiile FREYWILLE din Bucureşti şi Timişoara, sau vizitează Online Boutique, pentru a descoperi cele mai inspirate cadouri de Valentines Day!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter