Amal şi George Clooney - Atracţia primei seri a Festivalului de Film de la Berlin

Publicat pe

Cea de-a 66-a ediţie a Festivalului de film de la Berlin a început aseară cu proiecţia filmului Hail, Caesar!', o comedie regizată de Joel şi Etan Coen, care îi are în rolulrile principale pe George Clooney şi Josh Brolin.

 

Actorul nu putea lipsi de la premieră unde a avut-o alături pe superba lui soţie, Amal, iar cei doi au avut astfel ocazia să strălucească pe covorul roşu şi să monopolizeze întreaga atenţie cu look-urile lor all black. A fost o noua seara in care Amal a reuşit o apariţie de efect, celebra avocată purtând o rochie neagră, foarte elegantă.

 

Poate doar actriţa Tilda Swinton, cu coafura sa extravagantă, a reuşit să mai estompeze puţin din atenţia acordată celebrului cuplu.

 

Ediţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Berlin o are ca preşedinte al Juriului pe celebra Meryl Streep.

 

Foto: Northfoto

 

Amal şi George Clooney - Atracţia primei seri a Festivalului de Film de la BerlinAmal şi George Clooney - Atracţia primei seri a Festivalului de Film de la Berlin

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter