Truc de machiaj: cum aplici corect fardul într-o nuanță închisă

Publicat pe de Catalina Cristescu

Reușita machiajului depinde foarte mult de blending, adică felul în care aplici fardul și apoi îl uniformizezi pe pleoapă. Acest truc de machiaj te ajută să nu ai pete sau zone prea închise.

Truc de machiaj: cum aplici corect fardul într-o nuanță închisăTruc de machiaj: cum aplici corect fardul într-o nuanță închisă

Poate ești adepta machiajului cu note gotice, așa că nu ai nicio problemă să porți ziua nuanțe mai dark.

Ori la birou ai un machiaj foarte light, iar seara te transformi într-o divă smokey eyes.

Sau pur și simplu îți place să te joci cu nuanțele, cu contrastul dintre nuanța închisă și cea deschisă, iar machiajul tău are întotdeauna aceste două componente.

Citește și:

Get the look Meghan Markle – îndrăznește să porți un machiaj de mireasă natural

Renunță la creionul dermatograf negru ! Ce nuanță să folosești dacă ai ochii căprui

Indiferent de răspuns este foarte important modul în care aplici nuanța de fard mai închisă, întrucât fără un blending intens și tehnica potrivită riști să te trezești cu pete.

Tehnica despre care vorbeam este în esență foarte simplă! Practic aplici fardul prima dată în zona în care vrei cel mai mult pigment (la colțul pleoapei, pe centrul ori în pliul pleoapei) și de acolo începi să difuzezi culoarea prin blending.

Exersează de câteva ori și îți va ieși perfect!

Foto: Hepta/PR 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter