Trucuri pentru sprâncene perfecte à la Hailey Baldwin

Publicat pe

Machiajul lui Hailey Baldwin este extrem de simplu, și poate de aceea sprâncenele ies atât de mult în evidență. Însă un lucru este sigur: sprâncenele prost pensate sau machiate îți pot ruina rapid look-ul. De ce e bine să ții cont.

Trucuri pentru sprâncene perfecte à la Hailey BaldwinTrucuri pentru sprâncene perfecte à la Hailey Baldwin

Pensatul excesiv arată groaznic, și sigur nu vrei să te trezești cu niște virgule deasupra ochilor. Dacă îți dorești o remodelare a sprâncenelor du-te la un specialist, nu încerca asta singură acasă.

Citește și:

5 motive să folosești farduri mono și să ai un machiaj elegant ca Bella Hadid

Copiază machiajul purtat de Jennifer Lawrence

Tatuarea sprâncenelor are anumite beneficii dar și riscuri semnificative. Procedura realizată incorect poate naște un veritabil dezastru, efectul natural în general se pierde, iar dacă îți schimbi nuanța părului aceasta nu va mai fi în acord cu cea a tatuajului sprâncenelor.

Fardarea sprâncenelor se realizează, precum machiajul, în funcție de momentul zilei. Nu vrei sprâncene intense la prânz, sau unele discret colorate seara ori la un eveniment.

Fire prea lungi? Nicio problemă, sprâncenele se tund, însă întotdeauna în sensul de creștere al firelor de păr.

Dacă ai sprâncene naturale foarte deschise la culoare, ori cu fire albe, poți să le vopsești, dar nu cu vopsea obișnuită pentru păr, ci un una specială destinată sprâncenelor, care va adăuga mai mult volum și densitate.

Din nou, îți recomandăm să mergi la un salon specializat pentru a evita reacțiile adverse sau un rezultat inestetic.

Fiecare sezon vine cu noi trend-uri, inclusiv în materie de pensarea și stilizarea sprâncenelor. Ideal este să găsești forma potrivită ție, în acord cu trăsăturile tale. Nu neapărat tot ce se poartă ne vine și bine…

 

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter