Trucuri pentru un ten bronzat ca al Evei Longoria

Publicat pe

Indiferent că ai pielea mai albă, ori un ten măsliniu, ca Eva Longoria, pudra bronzantă este un mic truc de beauty cu multiple utilizări, chiar și atunci când ți se duce bronzul.

În mod firesc, pudrele bronzante sunt hit-ul beauty al fiecărei veri, când vrem să stăm cât mai mult la soare, ne colorăm pielea și acest tip de pudră devine esențial.

 

Bronz din… pensulă

Nu ai apucat să mergi la plajă dar vrei un ten ca sărutat de soare? Aplică puțină pudra bronzantă pe nas, frunte, obraji, practic zonele feței care se bronzează întotdeauna primele sau mai accentuat.

Citește și:

Semne că ai un ten sensibil ca Amy Adams

7 secrete anti-aging de la celebrități

Dacă ești deja bronzată și vrei să aplici pudra bronzantă pe toată fața, înainte pudrează-ți tenul cu o pudră translucidă, eventual cea pe care o folosești în restul anului. Așa eviți petele inestetice, iar pudra bronzantă se distribuie uniform.

 

Reutilizare smart

Nu te încântă ideea să îți cumperi un fond de ten nou, mai închis, numai pentru perioada verii? Repetă pașii de mai sus: fondul tău de ten obișnuit+pudră translucidă+pudră bronzantă care va uniformiza nuanța tenului cu cea a gâtului și restului corpului.

Ai prelungit cât ai putut bronzul de pe față cu ajutorul pudrei bronzante, însă acum ai revenit la culoarea ta naturală. Pudra bronzantă nu este consumată nici jumătate și parcă nu te înduri să o arunci. Mi se pare firesc!

Folosește pudra bronzantă ca blush ori produs de contouring. Pentru sculptarea tenului trebuie ca pudra să fie mată, dacă are irizații e în regulă ca blush.

Ai grijă totuși să nu aibă foarte multe particule de sclipici, pentru zi obrajii tăi ar deveni prea shiny, în schimb seara se va potrivi de minune. Blush-ul strălucitor oferă machiajului o magie aparte…

Guerlain, Terracotta Sun Trio, preț: 268 lei

 

Dior, Diorskin Nude Air Care & Dare, nuanța 003 Bronze Tan, preț: 206 lei

 

Chanel, Les Beiges Healthy Glow Luminous Colour, preț: 259 lei

 

Clarins, Bronzing Duo, nuanța 01, preț: 159 lei

 

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter