Vedete prost îmbrăcate la Premiile Emmy 2016

Publicat pe

Multe tinute reusite la Premiile Emmy 2016, insa au exista si cateva vedete care nu au facut cele mai inspirate alegeri. Iata care au fost divele care au ales rochii care nu le-au avantajat: 

 

Emily Ratajkowski

O ținută care ar fi putut să fie de succes, însă pliseurile ciudate din zona bustului au făcut din această rochie creata de Zac Posen o alegere nereușită.

 

Heidi Klum

În ultima perioada topmodelul Heidi Klum ne-a obișnuit cu rochii extravagante, care nu întotdeauna o pun în valoare așa cum ar trebui.

 

Mandy Moore

Cântăreața Mandy Moore a lipsit o perioadă din atenția reflectoarelor, de aceea ar fi putut alege o rochie mai specială. Culoarea rochiei este în tendințele sezonului, însă nu o avantajează.

 

Sofia Vergara

Se numără pe lista celor mai prost îmbrăcate, deși poartă o rochie Atelier Versace. Modelul rochiei nu o avantajează, iar machiajul este mult prea strident.

 

Amy Poehler

Rochia semnată Pamela Rolland a fost o alegere ușor neinspirată prin croiul mult prea sobru. Ar fi fost o rochie potrivită pentru o femeie mai matură.

 

Gwendoline Christie

Actrița din celebrul serial „Game of Thrones” a purtat cea mai neinspirată ținută. Atât lungimea rochiei, ce amintea de o rochie de bal de absolvire, cât și materialul ușor satinat au fost extrem de nepotrivite pentru eveniment.

 

Silvia Cristescu Foto: Hepta

 

 

Vedete prost îmbrăcate la Premiile Emmy 2016Vedete prost îmbrăcate la Premiile Emmy 2016
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter