Andreea Berecleanu îşi sărbătoreşte astăzi fiica. Cât de graţioasă este Eva la 15 ani!

Publicat pe

La 41 de ani, Andreea Berecleanu este o femeie împlinită. În weekend s-a căsătorit cu medicul estetician Constantin Stan, iar astăzi îşi sărbătoreşte fiica.

Andreea Berecleanu si Eva

Eva împlineşte 15 ani, iar mama ei i-a transmis cea mai frumoasă urare: „Cand s-a nascut, era cat o lingura de lunga si cam cat 10 rosii de grea…Si atunci, ca si acum, nu ma satur sa o privesc. In somn, in urma ei, in viata. Fetita mea face astazi 15 ani! La multi ani, Eva!'

 

Eva este o adolescentă foarte frumoasă care moşteneşte trăsăturile mamei sale, feminitatea şi graţia acesteia. Cele doua sunt foarte apropiate, putând fi văzute împreună la prezentările de modă ale designerului Adrian Oianu, unul dintre creatori preferaţi de Andreea.

 

Andreea Berecleanu, Constantin Stan, Eva si Petru

La 15 ani, Eva are un stil vestimentar bine definit, lucru dovedit şi la căsătoria civilă a mamei sale unde a purtat o rochie bej cu umeri supradimensionaţi şi mâneci trei sferturi, pe care a accesorizata-o cu un clutch şi câteva brăţări de piele. Eva a avut părul coafat în blucle lejere şi şi-a evidenţiat ochii cu un eyeliner negru.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter