Michelle Obama - O apariţie de neuitat într-o rochie fabuloasă

Publicat pe

Michelle Obama ştie cum să atragă atenţia de fiecare dată. Fie că o face susţinând un discurs perfect, fie purtând o rochie care atrage privirile, Michelle demonstrează că a fi Primă Doamnă este un lucru cât se poate de uşor pentru ea.

 

Peste câteva luni, ea va părăsi Casa Alba o dată ce mandatul lui Barack Obama se va încheia, însă până atunci, Michelle pare tot mai hotărâtă să lase o impresie desăvârşită.

 

De data aceasta, Michelle Obama face să se vorbeasca despre ea datorită unei rochii cu care a apărut îmbrăcată la cea de-a 46-a conferinţă legislativă a Congressional Black Caucus Foundation.

 

Prima Doamnă şi-a făcut apariţia într-o rochie fabuloasă, de seară, într-o combinaţie de auriu cu argintiu, care i-a venit perfect.

 

Cu un corset în partea de sus, rochia i-a pus în evidenţă silueta, umerii şi braţele care arată foarte bine datorită sportului pe care Michelle îl practică zilnic.

 

Foto: Hepta

 

Michelle Obama - O apariţie de neuitat într-o rochie fabuloasăMichelle Obama - O apariţie de neuitat într-o rochie fabuloasă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter