Jim Carrey a fost dat în judecată, fiind acuzat de moartea iubitei lui

Publicat pe

A trecut aproape un an de când Cathriona White, iubita actorului Jim Carrey, a murit din cauza unei supradoze, iar Jim Carrey a fost dat acum în judecată.

 

 

jim-carrey-si-cathriona-white

 

Celebrul actor este acuzat că i-ar fi procurat iubitei lui medicamentele care i-au fost fatale.

 

Mark Burton, fostul soţ al Cathrionei, de care aceasta nu divorţase, cei doi fiind doar despărţiţi, a depus o plângere la Curtea Supremă din Los Angeles în care îl acuză pe Carrey că s-ar fi folosit de „averea imensă şi de celebritate' pentru a procura medicamentele.

 

Jim Carrey ar fi folosit numele fals Arthur King, care apare pe cele trei flacoane de medicamente găsite lângă Cathriona.

 

Fosta iubită a lui Jim Carrey ar fi încercat să se sinucidă în acelaşi fel şi în 2012. Anul trecut, ea nu ar fi suportat despărţirea de Jim Carrey şi a hotărât să-şi pună capăt zilelelor folosind un cocktail de medicamente printre care se aflau somnifere şi analgezice.

 

Jim Carrey a reacţionat dur la aceste acuzaţii: ‘Sunt unele momente în viaţă când trebuie să îţi aperi onoarea împotriva relelor din aceasta lume. Nu voi tolera această încercare nemiloasă de a fi exploatat, eu sau femeia pe care am iubit-o', spune actorul.

 

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter