Viva transmite in direct Paris Fashion Week primavara-vara 2009

Publicat pe

Tsumori ChisatoTSUMORI CHISATO

Pentru designera japoneza, primavara-vara 2009 este un sezon al culorii si al exuberantei. Nu este ceva neobisnuit pentru colectiile TC de a crea un personaj fantastic, un fel de femeie-sirena.

Elementele marine se pastreaza din sezonul trecut, doar ca acum sunt interpretate mai stralucitor, mai glamour.

VEZI GALERIA FOTO

Issey MiyakeISSEY MIYAKE – Jungle & The City

Pentru a realiza colectia din acest sezon, IM a pornit o vanatoare a culorilor in doua locatii: jungla si orasul, numind aceasta aventura Color Hunting'.

Ideea de baza a acestui proiect a plecat de la faptul ca nu trebuie create culori, deoarece ele sunt deja acolo, trebuie doar descoperite.

O explozie de astfel de culori autentice au defilat in show-ul IM, ca un elogiu adus de designer bogatiei si armoniei planetei noastre, Terra.

VEZI GALERIA FOTO

Descopera colectiile primavara-vara 2009 pe care cei mai cunoscuti designeri le prezinta in aceasta saptamana la Paris.

Fiecare Saptamana a Modei desfasurata in Orasul Luminilor este o promisiune pentru un spectacol desavarsit, iar colectiile prezentate in acest an nu fac exceptie.

Lasa-te inspirata de propunerile designerilor si afla de la Miruna Micsan, Redactor-sef adjunct Imagine Viva!, in direct de la Paris, care sunt tendintele pentru primavara-vara 2009.

Cele mai exclusiviste prezentari le gasesti doar pe viva.ro, in Galerie foto Evenimente.

Anne Valerie HashANNE VALERIE HASH – Feminitate antica

Colectia creata de AVH pentru primavara-vara 2009 este deopotriva romantica, dar si dinamica.

Temele antice au inspirat tinutele perfect asezate pe geometria corpului, lasand totusi fluididatea materialelor sa transmita o subtila tensiune erotica.

Paleta cromatica compusa din nuante de gri, roz pastelat, alb, dar si culori puternice, intareste filozofia intregii colectii.

Ca element ales sa puncteze idea telurica a pieselor vestimentare a fost nodul – realizat prin rasuirea materialului. Asta intareste faptul ca in acest sezon, AVH a ales constructia in favoarea deconstructiei, pentru a crea o noua atitudine feminina.

VEZI GALERIA FOTO.

CacharelCACHAREL – Pasari migratoare

Like a migrating bird, Ill keep checking where the wind is blowing from'. Desi mesajul Cacharel pare elitist, colectia insa este adresata unui public tanar: adolescentelor care isi doresc sa fie la fel de admirate ca unele modele celebre si viseaza sa devina adevarate fashion icon.

O joaca. Ingenua, provocatoare, cu personalitate. Aceasta este noua generatie Studio 54.

VEZI GALERIA FOTO

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter