Vrei să scapi de celulită? Urmează aceste sfaturi și folosește produsele potrivite

Publicat pe

Pentru că ai celulită aproape că nu îți mai vine să te dezbraci, iar rochiile și fustele scurte zac uitate în dulap? Uite ce trebuie să schimbi în stilul tău de viață și care sunt cele mai bune creme anticelulitice.

Vrei să scapi de celulită? Urmează aceste sfaturi și folosește produsele potriviteVrei să scapi de celulită? Urmează aceste sfaturi și folosește produsele potrivite

Citește și:

Ești nonconformistă precum Kelly Osbourne? Îndrăznește să porți un machiaj cu note violet

Get the look – Rosie Huntington-Whiteley. De ce less is more, chiar și în machiaj

Tu cât de stresată ești? Știai că stresul te poate deregla hormonal iar asta duce la apariția celulitei? La fel dacă urmează să intri sau ești deja la menopauză, ori dacă iei pastile anticoncepționale.

Ok, poate te duci la sală, însă celulita se reglează foarte mult și din alimentație, prin urmare elimină din dieta ta sarea și carbohidrații în exces, mâncarea de tip fast food, sucurile acidulate, făina albă, dulciurile, prăjelile.

Inclusiv fumatul sau consumul de alcool contribuie la formarea celulitei, consumul de cafea în exces, sedentarismul, dacă stai foarte mult în picioare ori petreci multe ore în șezut la serviciu.

Din păcate problemele de sănătate precum cele circulatorii sau hormonale (atenție la tiroidă și la glicemie!) au și ele un aport serios în apariția celulitei. Așadar nu neglija să-ți faci analizele periodic!

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter