A fost sau nu bătută sau nu gimnasta Ana Porgras de antrenorii Belu și Bitang? „Cel puțin cu mine...”

Publicat pe

Antrenorii Anei Porgras au fost Octavian Bellu și Mariana Bitang. Concurența de la Survivor România este unul dintre cele mai mari nume ale gimnastii românești. Aceasta este ultima gimnastă a noastră care a fost medaliată cu aur la campionatele mondiale. Acum, a spus adevărul dacă a fost sau nu bătută de antrenorii Belu și Bitang.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Antrenorii Anei Porgras, Octavian Bellu și Mariana Bitang, își doareau ca ea să performeze, dar pentru concurenta de la Survivor România, care era doar un copil în acea perioadă, era destul de greu să înțeleagă stilul mai dur al celor doi.

De asemenea, Ana Porgras a mărturisit că nu a fost bătută de către cei doi antrenori, așa cum Maria Olaru povestea în cartea sa autobiografică. Însă, Faimoasa a recunoscut că cei doi antrenori ridicau tonul la ea, ceea ce o afecta foarte tare.

A fost sau nu bătută sau nu gimnasta Ana Porgras de antrenorii Belu și Bitang? „Cel puțin cu mine...'A fost sau nu bătută sau nu gimnasta Ana Porgras de antrenorii Belu și Bitang? „Cel puțin cu mine...'

Metodele folosite de antrenorii Anei Porgras

Din cauza firii ei mai sensibile, Ana Porgras era afectată de faptul că antrenorii ei erau duri cu ea.

„Cel puțin cu mine, n-a existat niciun episod în care să fiu bătută sau agresată. Sigur, erau momente când se mai enervau pentru că greșeam repetat vreun exercițiu, mai ridicau tonul, iar azi îi înțeleg, pentru că trebuie să găsești o metodă de a motiva sportivul dacă vezi că apare ceva ce nu merge.

Citește și: Ce relație este între Zanni și Ana Porgras, la Survivor.Starlin și Jador au fost la un pas să se bată

Citește și: Drama trăită de Ana Porgras de la Survivor.S-a născut într-o familie foarte săracă

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, suspectă de virusul Dengue:'Simptomele s-au agravat'

Citește și: Adi Bărar, de la trupa Cargo, înmormântat în condiții de pandemie.Doar familia și colegii pot participa

Mă afectau însă aceste episoade, fiindcă am fost mereu un copil sensibil. Simțeam că nu sunt înțeleasă, că nu așa fac performanță, că nu așa pot să dau ce-i mai bun în mine. Dar eram perfect conștientă că a ajunge în vârf presupune asumarea unor sacrificii„, a povestit Ana Porgras pentru Gazeta Sporturilor.

Ana Postras, despre renunțarea la gimnastică

De pe o zi pe alta. Așa a luat Ana Porgras de la „Survivor decizia de a se retrage din gimnastica de performanță, după multe medalii, dar și mai multe accidentări. A depășit cu greu perioada grea, de după, dar acum pare că a intrat într-o nouă etapă a vieții, în care face performanță, din nou.

Faimoasa a povestit că cel mai greu moment din viața ei a fost când a hotărât să renunțe la gimnastică.

„Cel mai greu moment a fost momentul când am renunțat. Am luat decizia de pe o zi pe alta. Nu mai puteam nici fizic, simțeam că mă dezintegrez, și nici psihic. În primele luni nu mi-a fost greu, îmi doream să plec, să am o viață normală. Acum realizez că a fost o decizie luată în pripă și puteam să mai stau câteva luni până la Olimpiadă.

Un alt moment greu a fost când mi s-a rupt peroneul, în timpul unui campionat european. Aveam șansa să câștig finala la bârnă', a mărturisit Ana Porgras.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter