A murit Alexandru Ciorniciuc la doar 23 de ani! Tânărul fotbalist suferea de o boală gravă

Publicat pe

Alexandru Ciorniciuc a murit la doar 23 de ani, după ce multă vreme s-a luptat cu o boală gravă. Vestea morții tânărului fotbalist a îndurerat pe toată lumea, iar familia lui este sufletul sfâșiat. Anunțul că Alexandru Ciorniciuc a murit a fost făcut chiar de tatăl lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

La doar 23 de ani, tânărul fotbalist se lupta cu o boală gravă… cancer. Alexandru Ciorniciuc a murit, după ce a luptat până în ultima clipă, însă organismul său nu a mai rezistat.

A murit Alexandru Ciorniciuc la doar 23 de ani! Tânărul fotbalist suferea de o boală gravăA murit Alexandru Ciorniciuc la doar 23 de ani! Tânărul fotbalist suferea de o boală gravă

Familia tânărului este în stare de șoc, iar cel care a anunțat decesul lui Alexandru a fost chiar tatăl lui, Sorin. 'Azi, la ora 21:30, băiatul meu a pierdut lupta cu viața. Iartă-mă, băiatul meu! Ai fost cel mai bun copil. Dumnezeu să te odihnească și drum lin printre îngeri. Pentru că ai fost un înger pe pământ', a scris tatăl lui Alex, Sorin, pe una dintre rețelele de socializare.

Alexandru Ciorniciuc a murit miercuri noapte. Familia a sperat până în ultima clipă să-și revină. Pe data de 21 aprilie, fotbalistul a fost transportat din Turcia cu o ambulanță până în România. Recent, medicii au decis să-i facă încă o operație. Din nefericire, din acel moment, fostul campion de la Dinamo a fost băgat în comă indusă, iar corpul său nu a mai rezistat.

Citește și: In memoriam. Gabi Luncă, o poveste de viață tulburătoare: a avut o copilărie săracă și a pierdut primul copil

Citește și: Andreea Marin, dezvăluiri despre căsnicia cu Ștefan Bănică: „Nu m-am înrudit cu el pentru că era cunoscut'

Citește și: De ce s-au despărțit, de fapt, Nicoleta Luciu și Dinu Maxer după 8 ani de relație: „Ea își dorea…'

Citește și: Pavel Bartoș, adevărul despre momentele grele din căsnicie: „A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat'/ EXCLUSIV

Alexandru Ciorniciuc a murit la 23 de ani

Vestea că Alexandru Ciorniciuc a murit a venit ca un șoc pentru toată lumea. Prietenii fotbalistului și-au exprimat regretele postat mesaj pe conturile de socializare.

'Omule mare, nici cuvintele nu mi le găsesc, sa-mi exprim Tristețea pe care o am de azi dimineața, îți mulțumesc pentru toate sfaturile, pentru tot ce m-ai învățat și pentru felul tău de a fi… încă nu-mi vine sa cred ce am auzit și îmi doresc mult ca intr-o zi sa ne revedem, ai lăsat un gol imens in sufletul persoanelor care te-au întâlnit, îmi pare rau ca aceasta boala ți-a adus sfârșitul și îmi doresc ca acolo unde ești, sa fi bine. Rămas bun prietene, omule mare! Condoleanțe întregii familii și prietenilor!', este mesajul transmis de unul dintre prietenii lui Alex.

FOTO: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter