(P) Power is Back! Energizează-te, fii tu însuți, fii cel mai bun!

Publicat pe

Vine vara, bine-ți pare! La mare, la soare, la o terasă în oraș sau la o cabană la munte… să fie voie bună! Gata cu lâncezeala din serile de iarnă, puterea s-a întors. Strigă 'Adunarea!' și adună în jurul tău prietenii. Desigur, în numărul și cu limitele permise de lege pentru siguranță. Fii tu cel care are inițiativa, lasă-ți personalitatea să te ghideze! Simți că ai energia și curajul unui tigru. Trebuie doar să-ți găsești 'savana' potrivită pentru a te manifesta așa cum simți. Surprinde-ți prietenii cu idei inedite de distracție, sparge barierele, transformă-i în cei mai fideli admiratori ai tăi!

Dacă ai nevoie de un pic mai multă energie pentru asta, nu uita: Power is Back! Bucură-te de noile arome Tiger! Speciale, originale. Ca tine! 

Tiger Bubble Gum și Tiger UFO cu aroma de gumă de mestecat și de cactus! Yummmmy! Pentru și mai multă putere, au gramaj mai mare, de 500ml și conține 20% suc! Cu siguranță te vor surprinde dozele care au un design deosebit șiiiii… câte o poveste amuzantă scrisă pe cutie. Pentru atunci când rămâi în pană de inspirație 😊. Ele te vor ajuta să fii mereu eroul plin de energie al găștii tale.

Am lăsat pentru finalul petrecerii asul din mânecă: Tiger After Alcohol. Aroma de lămâie și cactus împreună cu Vitamina C sunt cel mai bun prieten în caz de… Mahmureală. Păi nu se gândește Tiger la toate? 

Bucură-te din plin de noile arome!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter