A murit Virgiliu Dan Dimulescu, după ce a fost infectat cu COVID-19. Pictorul avea diabet

Publicat pe

Lumea culturală din România este în doliu! A murit pictorul Virgiliu Dan Dimulescu, care a pierdut lupta cu noul coronavirus!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pictorul Virgiliu Dan Dimulescu a murit la 68 de ani, după ce a contractat noul coronavirus! Artistul se afla internat la Spitalul Municipal Caracal, unitate suport pentru COVID-19.

Virgiliu Dan Dimulescu a ajuns la Spitalul din Caracal când deja plămânii săi erau afectați în proporție de 80% din cauza COVID-19. Organismul său nu a mai rezistat, astfel că a pierdut lupta cu viața.

Citește și: Vasile Barani a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19.Interpretul de muzică populară avea 62 de ani

Din păcate, pictorul avea și comorbidități, ceea ce a îngreunat procesul de recuperare: Virgiliu Dan Dimulescu avea diabet.

Cu nemăsurată tristețe aflăm astăzi de moartea domnului profesor Dan Virgiliu Dimulescu și, de aceea, simțim nevoia să transmitem pe această cale celor apropiaţi cele mai sincere condoleanțe. De azi înainte, nu-l vom mai cauta la telefon sau acasă. De azi înainte, îl vom caută doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleaca niciodată. Odihnească-se în pace!', au anunțat reprezentanții Primăriei Municipiului Caracal pe pagina oficială de Facebook.

Citește și: Un fitness influencer a murit de COVID-19, la 33 de ani.Mesajul de pe patul de spital al lui Dmitriy Stuzhuk

„Rămas bun și odihnă veșnică, domnule Dimulescu!”

Fiind extrem de apreciat, după anunțul acestei vești, o serie de mesaje s-au scris pe contul său de Facebook.

A murit Virgiliu Dan Dimulescu, după ce a fost infectat cu COVID-19. Pictorul avea diabetA murit Virgiliu Dan Dimulescu, după ce a fost infectat cu COVID-19. Pictorul avea diabet

Stau și mă gândesc ce e omul pe Pământ, exact ca o frunză. Nu pot să cred ce repede se moare, nu-mi vine să cred că domnul Virgiliu Dan Dimulescu nu mai este! Cuvintele sunt de prisos. Rămas bun și odihnă veșnică, domnule Dimulescu! Condoleanțe familiei și multă putere să treaca peste această mare pierdere!!! Chiar în martie, când am fost în atelierul domniei sale i-am cerut permisiunea să cânt un cântec, o doină în acel loc frumos, încărcat de emoție transpusă în tablouri diverse, unul mai frumos decât altul. Păcat, păcat, Doamne, ne părăsesc toți oamenii buni de cultură!!! Drum lin în Ceruri!!!' a transmis Ofelia Popovici.

Cine era Virgiliu Dan Dimulescu

Virgiliu Dan Dimulescu era un pictor cunoscut, care nu avea expoziții doar în țară, ci și în alte țări. Lucrările sale pot fi admirate inclusiv în Marea Britanie, Bulgaria, Italia sau chiar Canada.

Citește și: A murit designerul Kenzo, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

Timp de 20 de ani, Virgiliu Dan Dimulescu a condus Clubul Copiilor Marius Bunescu din Caracal. De asemenea, a fost membru al Uniunii Artiştilor Plastici Vâlcea, iar în urmă cu trei ani s-a pensionat.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter