Ce fac George Burcea și Viviana Sposub, infectați cu COVID-19, în izolare: "Nu vedem filme de dragoste, facem noi destulă"

Publicat pe

George Burcea și Viviana Sposub se află în izolare de când au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Cei doi îndrăgostiți se simt bine și au făcut câteva declarații privind starea de sănătate, însă au dat și din casă câteva detalii din intimitate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea și Viviana Sposub, infectați cu COVID-19, se află împreună în izolare. Actorul s-a mutat la iubita lui acasă și se pare că se înteleg foarte bine. Pentru moment, coprezentatoarea de la Vorbește Lumea nu a avut plângeri la adresa partenerului ei.

Totuși, zilele trecute și-a exprimat temerile cu privire la mutarea lui George Burcea, dat fiind că a avut numai colege de apartament până acum: Mi-e teamă că nu am stat în viața mea două săptămâni, legate, cu un bărbat!'

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, primele declarații oficiale despre relația lor:”Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său!”

George Burcea și Viviana Sposub au intrat în direct la Vorbește Lumea și au vorbit despre starea lor de sănătate și activitățile pe care le întreprind în izolare. Cei doi au menționat că, din fericire, nu se confruntă cu simptome agresive. Și-au pierdut gustul și mirosul, dar au avertizat că nu este de glumă cu virusul. Au atras atenția oamenilor să nu mai considere că este o simplă răceală.

Citește și: Viviana Sposub are COVID-19. George Burcea și iubita lui sunt izolați la domiciliu:'Momentan ne simțim bine'

Având în vedere simptomele menționate, Viviana a glumit pe seama partenerului ei. A precizat că nu mai simte gustul mâncării pe care el o pregătește, semn că George Burcea se mai ocupă de bucătărie pe perioada de izolare.

În general, însă, cei doi au spus că încearcă să se odihnească cât mai mult posibil. Mai ales că, George Burcea s-a confruntat cu dureri de spate după participarea la Ferma.

George Burcea și Viviana Sposub, mai îndrăgostiți ca niciodată

În afară de odihnă, însă, Viviana Sposub a dat din casă un detaliu din intimitate. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și nu se feresc deloc să o arate.

Citește și: Cum a fost ales chef Sorin Bontea să jurizeze o emisiune culinară, acum 8 ani:„Eram convins că face mișto de mine, l-am și înjurat și i-am zis să mă lase în pace'/ EXCLUSIV

Întrebați de Adela Popescu ce filme i-ar recomanda, George Burcea și Viviana Sposub au amintit de seriale pe care prezentatoarea deja le-a văzut. Totuși, Adela a fost curioasă să afle dacă cei doi nu se uită și la filme de dragoste. Răspunsul a fost de-a dreptul savuros.

Ce fac George Burcea și Viviana Sposub, infectați cu COVID-19, în izolare: "Nu vedem filme de dragoste, facem noi destulă"Ce fac George Burcea și Viviana Sposub, infectați cu COVID-19, în izolare: "Nu vedem filme de dragoste, facem noi destulă"

„Filme de dragoste nu vedeti?”, a întrebat Adela Popescu.

„Facem noi destulă, nu mai e nevoie”, a răspuns Viviana Sposub.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter