Viviana Sposub are COVID-19. George Burcea și iubita lui sunt izolați la domiciliu: ”Momentan ne simțim bine”

Publicat pe

Viviana Sposub are COVID-19, după ce iubitul ei, George Burcea, a afirmat că a contractat noul coronavirus. Cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc se află acum în izolare la domiciliu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva zile, George Burcea a fost testat pozitiv cu COVID-19, iar Viviana Sposub a decis să facă și ea testul. Nu mare i-a fost mirarea când a aflat că și ea este infectată cu noul coronavirus.

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub, discuții intime la Ferma. Actorul i-a spus de ce a divorțat de Andreea Bălan: „Ce faci, mă distrugi?'

'Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul. Momentan ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment.', a declarat Viviana Sposub.

Citește și: George Burcea a fost testat pozitiv cu COVID-19: 'I-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact '

Viviana Sposub are COVID-19. George Burcea și iubita lui sunt izolați la domiciliu: 'Momentan ne simțim bine'Viviana Sposub are COVID-19. George Burcea și iubita lui sunt izolați la domiciliu: 'Momentan ne simțim bine'

Viviana Sposub și George Burcea au COVID-19

Fosta co-prezentatoare de la Vorbește lumea a fost testată pozitiv, după ce George Burcea a anunțat că a contractat noul coronavirus. Viviana Sposub și-a făcut testul și are COVID-19.

'Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptom în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viața, cât se poate de rapid', a declarat George Burcea pentru ProTV.

Citește și: George Burcea și Viviana au petrecut noaptea în același pat, la Ferma! Săruturi pasionale și atingeri intime, sub așternuturi

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter