Mara Bănică și băiețelul ei au avut COVID-19. Primele declarații ale jurnalistei: ”Gândul că fiul meu era și el pozitiv, mă făcea să-mi doresc să nu mai fiu”

Publicat pe

Mara Bănică și fiul ei au fost testați pozitiv cu COVID-19. Jurnalista face primele declarații, după ce a contractat noul coronavirus și transmite un mesaj destul de dur pentru cei care nu cred în existența virusului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mara Bănică și fiul ei au avut COVID-19 în urmă cu trei luni, însă jurnalista a dezvăluit totul abia acum problemele pe care le-au avut. Jurnalista preferat să țină ascuns faptul că a fost infectată cu noul coronavirus, pentru că unii oameni ar fi crezut că a primit bani, așa cum sunt acuzate și alte vedete.

Mara Bănică este siderată de faptul că mulți români nu cred în existența COVID-19 și ies pe stradă chiar dacă au simptome.

'Inca mai exista oameni care nu cred in existenta virusului SarsCov2. Inca mai exista oameni care sunt de parere ca persoanele publice din Romania au primit zeci de mii de euro pentru a se declara bolnavi. Mi se pare ca va fi din ce in ce mai rar sa gasim in generatiile ce vor urma un minim de nivel cultural. Suntem analfabeti functionali intr-un mare procent. Ca sa nu mai zic ca noi, romanii, oricum suntem smecheri. Poate de aia iesim asimptomatici pe strazi, fara sa ne pese ca-i putem ucide pe altii.', a spus Mara Bănică.

Citește și: Mara Bănică, amenințată și terorizată de un bărbat timp de un an și jumătate: 'Îmi ucidea părinții'

Mara Bănică și băiețelul ei au avut COVID-19. Primele declarații ale jurnalistei: 'Gândul că fiul meu era și el pozitiv, mă făcea să-mi doresc să nu mai fiu'Mara Bănică și băiețelul ei au avut COVID-19. Primele declarații ale jurnalistei: 'Gândul că fiul meu era și el pozitiv, mă făcea să-mi doresc să nu mai fiu'

Mara Bănică și fiul ei au avut COVID-19

Jurnalista s-a temut mai mult pentru copilul ei. Mara Bănică a povestit ce simptome a avut și cum au fost săptămânile în care a fost bolnavă de COVID-19.

'Am avut boala asta in luna iulie. Si eu si copilul meu. Am ales sa tac tocmai pentru ca oamenii cunoscuti erau acuzati ca primesc bani pentru a se declara bolnavi. A fost greu, foarte greu, am zacut aproape o saptamana, am avut dureri infioratoare de cap, de muschi, de oase. Prietenii apropiati, contactii directi si familia au stiut. Si peste toate astea, gandul ca fiul meu era si el pozitiv, ma facea sa-mi doresc sa nu mai fiu, doar ca el sa fie sanatos. Am donat plasma, mai apoi, ceea ce ar trebui sa faca toti cei care au avut boala. Ne facem anticorpii lunar, inca mai avem, e drept, nu stiu pentru cata vreme. Fac public acum lucrul asta, cand nebunia persoane publice platite' a trecut, cu un indemn la bun simt: poate nu aveti simptome, desi stiti ca sunteti pozitivi. Asta nu va da dreptul de a iesi pe strada. Doar pentru ca pe voi nu va doare nimic, pozitivi fiind! Asta e motivul raspandirii bolii. Singurul.', a scris jurnalista pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Cine este Mara Bănică. Jurnalista are un trecut tumultuos

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter