A trecut mai bine de un an de la moartea "mamei modei românești"! Gestul surprinzător făcut de fiul Zinei Dumitrescu: "Nu a vrut să..."

Publicat pe

La finalul lunii martie s-a împlinit un an de când mama Zina ne-a părăsit. Se pare că fiul ei, Cătălin, nu a putut să o ierte, din moment ce nu i-a făcut pomană de un an și nici nu a făcut vreo slujbă de pomenire în numele mamei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Zina Dumitrescu, „mama modei românești' cum era supranumită, a avut o viață tumultoasă, fiind adesea încercată de greutăți, motiv pentru care a și încercat să își pună capăt zilelor de mai multe ori. În anul 2012 a fost dusă la un azil de bătrâni chiar de către fiul său, iar marea sa durere a fost că nu prea era vizitată de Cătălin.

La vârsta de 82 de ani, mama Zina a murit pe patul azilului, fiind condusă pe ultimul drum de către fiul său. Apoi, însă, Cătălin a vândut prorpietățile moștenite de la mama sa și s-a mutat cu familia în Timișoara. De atunci, nu a mai putut fi contactat.

Citește și: Proprietarul azilului unde a stat Zina Dumitrescu dezvăluie totul: Când nu a mai avut bani să plătească, Cătălin Negreanu și-a părăsit mama!

Se pare că în tot acest timp bărbatul și-ar fi uitat mama, mai ales că nu a organizat niciun parastas la împlinirea unui an de la moartea Zinei Dumitrescu.

A trecut mai bine de un an de la moartea "mamei modei românești"! Gestul surprinzător făcut de fiul Zinei Dumitrescu: "Nu a vrut să..."A trecut mai bine de un an de la moartea "mamei modei românești"! Gestul surprinzător făcut de fiul Zinei Dumitrescu: "Nu a vrut să..."

A fost extrem de apreciată în lumea modei, însă în plan personal Zina Dumitrescu a avut parte numai de suferințe. A fost supusă violențelor fizice de către primul soț, în timp ce următorii doi au murit. În ceea ce privește relația cu fiul ei, aceasta a fost una rece, distantă, din cauza carierei mamei și se pare că nu a mai putut fi reparată niciodată, nici chiar după moarte.

„Zina plângea de fericire când era vizitată la azil de fiul ei”

O prietenă a Zinei a dezvăluit pentru Impact că este „un băiat extrem de inteligent, dar total nepoliticos, cu un caracter agresiv'.

Citește și: Ce avere avea Zina Dumitrescu.Creatoarea de modă a trăit o viață de lux

Pe când era copil, mama sa era tot timpul plecată în turnee și de aceea nu au avut deloc o relație apropiată. Zina s-a chinuit mai apoi să recupereze timpul și să se apropie de Cătălin, dar nu a fost cu putință. Plângea de fericire când era vizitată la azil de fiul ei.

Nimeni nu mai știe nimic de el, nu a vrut să țină legătura cu nimeni, chiar dacă noi ne-am fi dorit să îi rămânem aproape, să ținem legătura, să facem evenimente frumoase în memoria mamei lui', a mai spus femeia despre Cătălin.

Citește și: Cătălin Botezatu, prima declarație după ce a aflat că a murit Zina Dumitrescu:„Nu cred aşa ceva!' / Reacţiile „copiilor ei”

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter