Ce avere avea Zina Dumitrescu. Creatoarea de modă a trăit o viață de lux

Publicat pe

Zina Dumitrescu a murit în după amiaza zilei de 28 martie, la vârsta de 82 de ani. Mama Zina așa cum îi spunea toată lumea și-a trăit ultimii ani din viață într-un azil din Ghermănești. Creatoarea de modă a dus o viață de lux și avea o avere impresionantă.

Zina Dumitrescu a fost dusă la azil chiar de fiul ei, Cătălin Negreanu, în urmă cu mai mulți ani. La un moment dat se specula că băiatul ei o abandonase în azil, pentru nu a vizitat-o foarte mult timp. Mama Zina a avut noroc cu elevele ei care o vizitau și aveau grijă de ea. Printre acestea se numără Dana Săvuică și Valentina Pelinel.

A muncit mult și strânsese o avere impresionantă, însă la bătrânețe nu i-a fost deloc de ajutor. Până să ajungă la azil, Zina Dumitrescu agonisise o mică avere, dar care s-a dus pe 'apa sâmbetei'. Cătălin Negreanu și-a abandonat mama în azil și nu i-a mai plătit deloc cheltuielile, însă fiul Zinei Dumitrescu ar fi vrut să vândă din averea mamei.

'Din punct de vedere juridic, nu mai are dreptul la aceasta. Legal, el era obligat să aibă grijă de părinte. Dacă nu, va fi dezmoștenit. El știe că eu i-am plătit datoriile la cimitir și că mă voi ocupa și de înmormântare', a mărturisit pentru Libertatea Ion Cassian, directorul casei de bătrâni din Ghermănești, acolo unde Zina locuia, în urmă cu câteva luni.

Înainte să ajungă la azil, Zina Dumitrescu avea bijuterii scumpe, blănuri de lux și alte multe lucruri de valoare, precum și două automobile, de care nimeni nu mai știe nimic. Regretata creatoare de modă mai avea și un apartament pe Calea 13 Septembrie, dar și câteva terenuri lângă Moara Vlăsiei. Terenuri pe care, se pare, fiul său a încercat să le vândă, dar nu a putut.

'Din ce știu, un singur teren era intravilan. Fiul său nu a putut vinde nimic, pentru că era luat împreună cu o prietenă de-a Zinei. Și nimeni nu se bagă să cumpere doar o cotă parte', a mai spus Ion Cassian înainte cu câteva luni ca Zina Dumitrescu să moară.

Citește și: Zina Dumitrescu a murit! Creatoarea de modă avea 82 de ani

Citește și: Cătălin Botezatu, prima declarație după ce a aflat că a murit Zina Dumitrescu: „Nu cred aşa ceva!'

FOTO: Facebook

Ce avere avea Zina Dumitrescu. Creatoarea de modă a trăit o viață de luxCe avere avea Zina Dumitrescu. Creatoarea de modă a trăit o viață de lux
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter