Actorul Cameron Boyce a murit la doar 20 de ani. Care este cauza morții

Publicat pe

La doar 20 de ani, actorul Cameron Boyce a murit. Tânărul a fost găsit fără suflare în casă de către colegul său. Nu s-a mai putut face nimic pentru starul al producțiilor Disney Channel „Jessie” și „Descendants”.

Actorul a fost găsit mort în locuința sa din California, sâmbătă. Cameron Boyce suferea de epilepsie, dar asta nu l-a împiedicat să aibă o carieră de succes. Actorul a murit în somn, iar vestea a venit ca un șoc pentru toți cei care îl știau.

„Cu inima grea, anunțăm, în această dimineață, dispariția lui Cameron. A murit în somn, din cauza unei tulburări medicale pentru care făcea tratament', a anunțat un purtător de cuvânt al familiei actorului.

Cameron Boyce a murit în somn, după convulsii cerebrale. Tânărul de doar 20 de ani suferea de epilepsie. Cameron Boyce a devenit cunoscut şi pentru rolul din „Descendants' și a apărut în seria Disney Channel „Jessie' (2011 – 2015).

FOTO: Hepta

Actorul Cameron Boyce a murit la doar 20 de ani. Care este cauza morțiiActorul Cameron Boyce a murit la doar 20 de ani. Care este cauza morții
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter