Eros Ramazzotti divorțează de a doua soție. Mariajul a durat doar cinci ani

Publicat pe

Eros Ramazzotti, celebrul cântăreț italian, se pare că ar divorța acum de a doua soție. Artistul, în ciuda fotografiilor de dragoste pe care le posta, nu se mai simte atras de cea care i-a fost alături 5 ani.   

Dragostea până aici se pare că a ținut! Între Eros Ramazzotti și soție se pare că lucrurile nu mai sunt așa de roz, ba chiar au ajuns în pragul divorțului. Conform Click, Eros Ramazzotti, în vârstă de 55 de ani, a recunoscut că divorțează după doar cinci ani de căsnicie de Marica Pellegrinelli, în vârstă de 31 de ani. Cei doi s-au cunoscut în 2009, la Palatul regal din Milano și cinci ani mai târziu își jurau credință veșnică. Fotomodelul Marica Pellegrinelli i-a dăruit doi copii lui Eros, pe Raffaela de 7 ani și pe Gabrio de patru anișori.

Culmea este faptul că artistul posta mereu în mediul online imagini cu soția lui, îi făcea chiar declarații de iubire. Pare că nu se mai înțeleg șis e despart.

Motivul separării ar fi chiar gelozia dusă la extrem a lui Eros care 'turba de nervi' atunci când o vedea pe Marica în compania altor bărbați.

Eros Ramazzotti divorțează de a doua soție. Mariajul a durat doar cinci aniEros Ramazzotti divorțează de a doua soție. Mariajul a durat doar cinci ani

Michelle Hunziker, fosta soţie a lui Ramazzotti, s-a căsătorit

În 2014, Michelle Hunziker, model şi actriţa de origine eleveţiană, s-a căsătorit acum 5 ani cu Tomaso Trussardi, moştenitorul casei de modă italiene cu acelaşi nume.

Mireasa, însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului, a purtat o rochie roz prăfuit, cu trenă şi a radiat de fericire în timpul ceremoniei organizate la Bergamo, în Italia.

Michelle a fost căsătorit timp de 4 ani cu celebrul cântăreţ Eros Ramazzotti, împrună cu care are o fiică, Aurora, care va împlini anul acesta 18 ani. După numeroase dispute cauzate de infidelitatea celor doi parteneri, îşi spuneau adio’ în 2002, dar divorţul s-a pronunţat abia în 2009.

Foto: Hepta, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter