Actorul Constantin Zamfirescu, Gogoașă din Trăsniții, a fost operat de cancer! Primele imagini din spital: cum se simte acum

Publicat pe

Actorul Constantin Zamfirescu, celebru pentru rolul „Costel Gogoașă' din Trăsniții, are de înfruntat un diagnostic crunt: cancer! Acum a fost supus unei intervenții chirurgicale și se află în perioada de recuperare. Iată cum se simte!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Costel Gogoașă, cum este cunoscut de public, trece prin clipe grele! A fost diagnosticat cu cancer și a fost supus unei intervenții chirurgicale ce a presupus extirparea unui rinichi.

Săptămâna trecută și-a pus fanii și apropiații pe jar, după ce le-a solicitat tuturor ajutorul, pentru a dona sânge.

Citește și: Drama neștiută a lui Constantin Zamfirescu, actorul din serialul Trăsniții, care se luptă cu cancerul:a suferit un AVC și i-a murit un copil

Acum, Constantin Zamfirescu deja a fost operat și a postat primele imagini de pe patul de spital. Actorul a dat asigurări că este bine și după perioada de recuperare intenționează să se întoarcă rapid la muncă.

„Sunt bine. Am avut o noapte grea, dar azi sunt în salon, amețit, dar o să dorm, apoi trebuie sa ma ridic si sa fac pași. Puțin câte puțin. Mă refac si comunicăm, apoi … la treabă. Mulțam fain tuturor”, a transmis Constantin Zamfirescu.

Citește și: Constantin Zamfirescu, „Costel Gogoașă” din Trăsniții, diagnosticat cu cancer.Apelul disperat al actorului

Constantin Zamfirescu, probleme de sănătate încă din copilărie

Costel Gogoașă din Trăsniții a avut probleme de sănătate încă de la o vârstă fragedă, în urma cărora nu s-a recuperat niciodată complet.

Actorul Constantin Zamfirescu, Gogoașă din Trăsniții, a fost operat de cancer! Primele imagini din spital: cum se simte acumActorul Constantin Zamfirescu, Gogoașă din Trăsniții, a fost operat de cancer! Primele imagini din spital: cum se simte acum

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:„M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…'/ EXCLUSIV

În copilărie, a suferit un accident vascular, care i-a lăsat sechele pe viață.

„M-am săturat! Sunt o persoană cu handicap. Nu-mi e rușine să afirm asta, pentru că nu e alegerea mea. Am fost vârât cu forța în această lume și am crescut cu ideea că sunt deosebit de ceilalți. Deosebit în rău. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca ceilalți, nu prindeam mingea la fel de bine, nu știam să driblez, să jonglez. Eram postat doar în poartă, ținta șuturilor bombă. Sunt stângaci. Stângaci, nu neîndemanatic, pentru că toată partea mea dreaptă este bușită.. Deosebit în rău’, a menționat Constantin Zamfirescu în urmă cu ceva vreme.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter