Constantin Zamfirescu, "Costel Gogoașă" din Trăsniții, diagnosticat cu cancer. Apelul disperat al actorului

Publicat pe

Actorul Constantin Zamfirescu, celebru pentru rolul „Costel Gogoașă” din Trăsniții, a primit un diagnostic crunt: cancer! Actorul urmează să fie supus unei operații și a lansat un apel disperat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Costel Gogoașă, cum este cunoscut de public, trec prin clipe teribile! A fost diagnosticat cu cancer și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale ce presupune extirparea unui rinichi.

Pentru că în timpul operației este posibil să piardă mult sânge, actorul a făcut apel la toți cunoscuții săi pentru a-i veni în ajutor. Cum? Donând sânge.

Citește și: Ștefan Bănică, despre succesul din „Liceenii':„Faima mi-a dat cu tifla pe la 18 ani'. Cine l-a adus cu picioarele pe pământ / EXCLUSIV

„Am nevoie de sânge. Orice grupă.Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar.Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei.Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea.Sunt deja internat, iar luni voi fi operat.Și sunt mulți ca mine care au nevoie.Eu am A2', a scris Constantin Zamfirescu pe rețelele de socializare.

Citește și: De ce a dispărut Bianca Rus, după operația de micșorare a stomacului.A trecut prin clipe oribile

Constantin Zamfirescu, "Costel Gogoașă" din Trăsniții, diagnosticat cu cancer. Apelul disperat al actoruluiConstantin Zamfirescu, "Costel Gogoașă" din Trăsniții, diagnosticat cu cancer. Apelul disperat al actorului

Constantin Zamfirescu, probleme de sănătate în copilărie

Costel Gogoață din Trăsniții a avut probleme de sănătate încă din copilărie, în urma cărora nu s-a recuperat niciodată complet.

În copilărie, a suferit un accident vascular, care i-a lăsat sechele pe viață.

Citește și: Augustin Viziru, băiatul rău de la Ferma, schimbat radical de rolul de tată:„Schimbă scutece, îi face masaj, îi face băiță'

„M-am săturat! Sunt o persoană cu handicap. Nu-mi e rușine să afirm asta, pentru că nu e alegerea mea. Am fost vârât cu forța în această lume și am crescut cu ideea că sunt deosebit de ceilalți. Deosebit în rău. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca ceilalți, nu prindeam mingea la fel de bine, nu știam să driblez, să jonglez. Eram postat doar în poartă, ținta șuturilor bombă. Sunt stângaci. Stângaci, nu neîndemanatic, pentru că toată partea mea dreaptă este bușită.. Deosebit în rău', a menționat Constantin Zamfirescu în urmă cu ceva vreme.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter