Actorul Florin Zamfirescu, despre crima din Caracal: ”Mă întreb cum a putut Dincă să distrugă un «cadavru» prin ardere într-un butoi, timp de câteva ore.…”

Publicat pe

După ce IML a confirmat că oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă îi aparțin Alexandrei Măceșanu, monstrul din Caracal a povestit cum a reușit să topească corpul în timp record. Mulți au privit cu suspiciune un astfel de scenariu, considerându-l imposibil de pus în aplicare. Printre aceștia se numără și actorul Florin Zamfirescu, care crede că totul e …mușamalizare.

După zile de așteptare și speranță, cea mai neagră ipoteză a devenit realitate fix acum o săptămână, când Surse din cadrul Institutului Național de Medicină Legală au confirmat o ipoteză sumbră: fragmentele osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă îi aparțin Alexandrei Măceșanu. Monstrul din Caracal le-a mărturisit anchetatorilor că după ce a ucis-o pe adolescenta de 15 ani, a pus cadavrul într-un butoi unde apoi l-a incinerat. Au apărut multe semne de întrebare cu privire la aceste declarații, mulți considerând imposibil de realizat într-un timp scurt un astfel de scenariu macabru.

Florin Zamfirescu, îndoieli cu privire la filmul evenimentelor din Caracal, încheiat cu uciderea și incinerarea corpului Alexandrei Măceșanu

Actorul Florin Zamfirescu și-a exprimat pe Facebook propriile îndoieli cu privire la veridicitatea informațiilor date ca sigure de autorități despre crima din Caracal.

'Atențiune: la Caracal avem o barieră către adevăr! Sunt persoane oficiale care acționează pentru ascunderea adevărului. Și nu sunt puține. Vedem cum toată țara geme sub călcâiul unor criminali perfect organizați', a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

'Mă întreb cum a putut Dincă să distrugă un cadavru' prin ardere într-un butoi, timp de câteva ore dintre apelul telefonic și 6 dimineața Mă întreb cum a putut Dincă să distrugă un cadavru' prin ardere într-un butoi, timp de câteva ore dintre apelul telefonic și 6 dimineața. Probabil polițiștii noștri bravi, adulmecau miros de friptură peste gard, fapt care i-a oprit, așteptând doar ordinul de a lua loc la masă…N-a fost nici un miros? Atunci cum a fost ars cadavrul? N-a fost ars? Atunci unde a dispărut? Pe sub nasul bravilor eroi de la Plevna? Prin vreun tunel acoperit cu frunziș? Unde, unde? Nu știu unde', a completat Florin Zamfirescu.

Foto: Libertatea, Facebook

Citește și:

Cazul Caracal i-a pus capac lui Tudor Chirilă. Artistul a răbufnit în timpul unui concert: 'Poliţia e mai prietenă cu interlopii decât cu cetăţenii'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter