Actorul Florin Zamfirescu, despre crima din Caracal: ”Mă întreb cum a putut Dincă să distrugă un «cadavru» prin ardere într-un butoi, timp de câteva ore.…”

Publicat pe

După ce IML a confirmat că oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă îi aparțin Alexandrei Măceșanu, monstrul din Caracal a povestit cum a reușit să topească corpul în timp record. Mulți au privit cu suspiciune un astfel de scenariu, considerându-l imposibil de pus în aplicare. Printre aceștia se numără și actorul Florin Zamfirescu, care crede că totul e …mușamalizare.

După zile de așteptare și speranță, cea mai neagră ipoteză a devenit realitate fix acum o săptămână, când Surse din cadrul Institutului Național de Medicină Legală au confirmat o ipoteză sumbră: fragmentele osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă îi aparțin Alexandrei Măceșanu. Monstrul din Caracal le-a mărturisit anchetatorilor că după ce a ucis-o pe adolescenta de 15 ani, a pus cadavrul într-un butoi unde apoi l-a incinerat. Au apărut multe semne de întrebare cu privire la aceste declarații, mulți considerând imposibil de realizat într-un timp scurt un astfel de scenariu macabru.

Florin Zamfirescu, îndoieli cu privire la filmul evenimentelor din Caracal, încheiat cu uciderea și incinerarea corpului Alexandrei Măceșanu

Actorul Florin Zamfirescu și-a exprimat pe Facebook propriile îndoieli cu privire la veridicitatea informațiilor date ca sigure de autorități despre crima din Caracal.

'Atențiune: la Caracal avem o barieră către adevăr! Sunt persoane oficiale care acționează pentru ascunderea adevărului. Și nu sunt puține. Vedem cum toată țara geme sub călcâiul unor criminali perfect organizați', a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

'Mă întreb cum a putut Dincă să distrugă un cadavru' prin ardere într-un butoi, timp de câteva ore dintre apelul telefonic și 6 dimineața Mă întreb cum a putut Dincă să distrugă un cadavru' prin ardere într-un butoi, timp de câteva ore dintre apelul telefonic și 6 dimineața. Probabil polițiștii noștri bravi, adulmecau miros de friptură peste gard, fapt care i-a oprit, așteptând doar ordinul de a lua loc la masă…N-a fost nici un miros? Atunci cum a fost ars cadavrul? N-a fost ars? Atunci unde a dispărut? Pe sub nasul bravilor eroi de la Plevna? Prin vreun tunel acoperit cu frunziș? Unde, unde? Nu știu unde', a completat Florin Zamfirescu.

Foto: Libertatea, Facebook

Citește și:

Cazul Caracal i-a pus capac lui Tudor Chirilă. Artistul a răbufnit în timpul unui concert: 'Poliţia e mai prietenă cu interlopii decât cu cetăţenii'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro