Fostul partener al lui Meghan Markle, ofertat cu 70.000 de dolari de un tabloid britanic, pentru a declara că a avut o relație cu Ducesa de Sussex: "Am ieșit o dată cu Meghan, dar nu ne-am sărutat"

Publicat pe

Actorul și rapperul american, Simon Rex, susține că un taboid britanic i-a oferit o sumă considerabilă de bani pentru a minți că ar fi avut o relație cu Meghan Markle, soția Prințului Harry.

Fostul partener al lui Meghan Markle, ofertat cu 70.000 de dolari de un tabloid britanic, pentru a declara că a avut o relație cu Ducesa de Sussex: "Am ieșit o dată cu Meghan, dar nu ne-am sărutat"Fostul partener al lui Meghan Markle, ofertat cu 70.000 de dolari de un tabloid britanic, pentru a declara că a avut o relație cu Ducesa de Sussex: "Am ieșit o dată cu Meghan, dar nu ne-am sărutat"

În cadrul unui interviu acordat Hollywood Raw, Simon Rex a mărturisit ca un taboid britanic a vrut să îi ofere nu mai puțin de 70.000 de dolari numai pentru a declara că a avut o relație cu fosta actriță Meghan Markle, alături de care a lucrat în urmă cu 15 ani, în show-ul de televiziune „Cuts.

Vedeta a povestit că nu s-a pus niciodată problema unei legături amoroase între ei. A spus doar că, la un moment dat, pe când Meghan Markle era actriță, cei doi au luat prânzul împreună în calitate de colegi.

Citește și: Meghan Markle a purtat o ținută cu mesaj ascuns, la ultima apariție în calitate oficială. Ce le-a transmis tuturor

„Nu s-a întâmplat nimic. Nici măcar nu ne-am sărutat! Am ieşit o singură dată, dar nu la modul unei întâlniri. A fost doar o persoană pe care am cunoscut-o pentru că am făcut un show TV împreună, iar apoi am luat prânzul. Nu s-a întâmplat absolut nimic. Să fie foarte clar!

Ceea ce este amuzant este faptul că, după ce acel moment a devenit public, o serie de tabloide britanice s-au oferit să mă plătească ca să mint că ne-am cuplat. Am refuzat o grămadă de bani pentru că nu mi s-a părut normal să mint şi să distrug viaţa unei femei şi a întregii familii regale britanice. Nu am vrut să fiu recunoscut în Londra pentru că am minţit. Şi-au dorit să spun că noi am avut o relaţie sexuală şi un tabloid era dispus să îmi ofere 70.000 de dolari pentru asta. Le-am spus adevărul şi în schimb m-am ales cu mult mai puţini bani, a spus Simon Rex, conform adevărul.ro.

Sursa foto: Facebook, Hepta

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, ultima apariție publică înainte de plecarea oficială din Palatul Buckingham

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter