Adela Popescu, despre relația cu Radu Vâlcan: "Am ajuns să mă certe ca pe un copil mic!" Ce îi reproșează soțul!

Publicat pe
Adela Popescu, despre relația cu Radu Vâlcan: "Am ajuns să mă certe ca pe un copil mic!" Ce îi reproșează soțul!Adela Popescu, despre relația cu Radu Vâlcan: "Am ajuns să mă certe ca pe un copil mic!" Ce îi reproșează soțul!

Sunt împreună de zece ani și căsătoriți de patru, dar între Adela Popescu și Radu Vâlcan nu a dispărut chimia și tandrețea, după cum se poate vedea clar în acest interviu video. Adela a dat din casă și ne-a povestit cum a ajuns soțul ei să se radă în cap.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au un mariaj de invidiat, netulburat de tentațiile inerente showbizului, și doi băieți frumoși, Andrei, de aproape un an, și Alexandru, de trei ani jumătate. Lucru cu atât mai spectaculos cu cât relația lor a rezistat cu brio celor zece ani de când formează un cuplu.

Ne-am întâlnit cu cei doi la premiera filmului 'Mo',  în care joacă prietena lor, Dana Rogoz, și am avut parte de unul dintre cele mai spumoase interviuri de cuplu.

De la ce se ceartă Radu Vâlcan și Adela Popescu cel mai des

Adela ne-a povestit despre faptul că Radu o apostrofează des din cauza fapului că uită lucruri. 'Fără glumă, am ajuns să mă certe ca pe un copil mic. Iar ți-ai uitat cheile acasă? Nu mai pot, nu mai pot cu tine. Așa-mi face. Mă ceartă că-mi uit cheile, că-mi uit buletinul', ne-a declarat Adela.

'Suntem amândoi extrem de responsabili. Din fericire, copiii au un program stabilit deja. Cei mic, Andrei, la el cam știm orele la care trebuie să se culce, știm cât trebuie să doarmă. Știm când trebuie să-l ducem pe Alexandru la grădiniță, știm când trebuie să-l luăm. Acum, fără glumă, suntem foarte relaxați', a povestit Radu, despre viața lor de familie.

Adela Popescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Radu Vâlcan s-a ras în cap

Când am ajuns la una dintre cele mai discutate aspecte din viața lui Radu, și anume schimbarea de look majoră, acesta ne-a declarat că abia așteaptă să-i crescă părul și a lăsat-o pe Adela să ne povestească cum a ajuns Radu să se radă în cap.

'Eu am privit cu bucurie vestea schimbării, dar s-a întâmplat în felul următor. Am și râs. Eram într-o seară la masa cu Cove și cu soția lui, Florica și Cove îi spunea lui Radu: «Măi, Radule, tu ești un bărbat extrem de atrăgător, iartă-mă că-ți spun, de la bărbat la bărbat. Nu mai fi așa de discret, du-te, fă și tu poze la sala de sport, la plajă, arată-ți mușchii.» Ați văzut, Radu e destul de discret, din toate punctele de vedere. Nu știu ce i-a făcut, ce i-a zis , că noaptea, când am ajuns acasă, eu m-am culcat, el s-a ras în cap. Cove zice «ia, uite, bă, ce i-am zis eu și ce a înțeles el! ». Exagerea acum, el voia de mult timp să se radă în cap, a coincis cu acea seară. Mie mi se pare că dă dovadă că e un bărbat care are încredere în el în momentul în care se rade în cap. E ca la o femeie, că noi, totuși, punem preț pe felul în care ne aranjăm părul. Adică o apariție mai reușită sau mai pușin reușită e și în funcție de cum ne stă părul. În momentul încare te razi în cap înseamnă că tu ai foarte multă încredere în tine și cred că asta reiese din gestul lui', ne-a povestit Adela despre cum a ajuns Radu să se radă în cap.

Foto: Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter