Ioana Ginghină nu se mai înțelege cu fiica ei! "N-am crezut că se va schimba peste noapte"

Publicat pe

Viața alături de un copil care urmează să intre în adolescență nu e simplă, iar asta a realizat recent Ioana Ginghină, care a recunoscut că se înțelege tot mai greu cu fiica ei…

Anul acesta nu a fost unul ușor deloc pentru Ioana Ginghină, care a trecut printr-un divorț dureros, dar cel puțin la fel de greu a fost pentru fiica ei și a lui Alexandru Papadopol, Ruxandra, în vârstă de doar 11 ani. Cum preadolescența este o etapă extrem de dificilă, totul fiind probabil exacerbat și de momentele prin care a trecut, Ruxandra pare să se fi transformat peste noapte dintr-un copil drăgălaș într-o puștoaică plină de fițe, după cum afirmă chiar mama ei!

„Da, am doar 3 luni de gimnaziu și deja mă declar învinsă.

„N-am crezut că fetița mea se poate schimba peste noapte din acea ființă suavă și delicată în această preadolescentă cu tot felul de fițe.

Am mare noroc că merg la psiholog și că vorbesc cu cineva avizat despre asta…

Am mare noroc și că am simțul umorului, că nu iau totul în serios pentru că mai nou tot ceea ce fac este cringe'.
Când a mai devenit și cringe' ăsta un cuvânt?!”
, a scris Ioana Ginghină pe blogul personal.

„Se schimbă situația când vrea haine sau bani”

Cu umorul ce o caracterizează, Ioana Ginghină a mărturisit că face față cu greu situației fără… calmante, dar a admis și că unele dintre lucrurile care o enervează la fiica ei sunt moștenite chiar de la ea!

Problema este că nu de puține ori această preadolescentă are încă multe dintre apucăturile de la 5 ani, dar se crede suficient de mare pentru a fi șefa mea, lucru care este ușor de gestionat dacă ai un calmant în apropiere.

De liniștită este foaaaarteeeee liniștită, adică mă ignoră total de multe ori și dacă nu aș fi vigilentă, să îi mai iau telefonul din mâna, cred că aș putea să uit că am un copil în casă.

Se schimbă situația când vrea haine sau bani adevărați pentru aplicații, atunci sunt cea mai bună mamă și chiar mă ia în brațe, însă sunt super enervantă chiar penibilă când mă apuc să dansez pe o melodie pusă de ea cât se poate de tare.

Despre faptul că niciodată nu găsește ceva interesant în frigider de mâncare sau că în spatele ușii din camera ei este un morman de haine, chiar nu are rost să mă plâng.

Să zicem că pe astea le-a moștenit de la mine.

Însă ce mă enervează cel mai tare sunt răspunsurile de tip nu știu' sau nimic', a mai scris Ioana Ginghină pe blogul personal.

Ioana Ginghină nu se mai înțelege cu fiica ei! "N-am crezut că se va schimba peste noapte"Ioana Ginghină nu se mai înțelege cu fiica ei! "N-am crezut că se va schimba peste noapte"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter