Adela Popescu a fost externată. Cum arată vedeta acum, după ce a ajuns de urgență la spital

Publicat pe

După câteva zile de spitalizare, Adela Popescu a fost externată și a revenit în emisiunea 'Vorbește lumea'. Prezentatoarea TV a slăbit din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

După ce în urmă cu câteva zile Adela Popescu a ajuns de urgență la spital, se pare că acum vedeta de la ProTV se simte mai bine. Soția lui Radu Vâlcan a revenit în emisiune și se vede că a slăbit câteva kilograme din cauza problemelor de sănătate.

Din fericire, prezentatoarea TV nu a avut nevoie de intervenție chirurgicală și își tratează problemele de sănătate cu medicamentele recomandate de medici. Adela Popescu a speriat pe toată lumea, inclusiv pe colegii săi, atunci când nu a mai venit în emisiune și nu a răspuns la telefon.

Se pare că starea de sănătate a vedetei s-a îmbunătățit, drept dovadă că astăzi a putut fi prezentă în emisiune.

„Într-o noapte nu am mai putut de durere și eu duc mult și m-am dus la Urgențe. S-a descoperit că am o infecție destul de urâtă în partea dreaptă, nu știam încă de ce, urma să se mai facă niște investigații. Cert este că în tractul digestiv s-a descoperit că am o bacterie.

Este o bacterie în mod special în carnea de pui care nu este foarte bine preparată. E o ilenită provocată de bacterie. Eu sunt în continuare pe antibiotic', a declarat Adela Popescu la Vorbește lumea.

Adela Popescu a ajuns de urgență la spital

Prezentatoarea TV a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat dureri insuportabile de stomac. Adela Popescu a intrat în direct, de pe patul de spital, la Vorbește lumea și a vorbit despre starea ei de sănătate.

'De 4 zile mă durea stomacul foarte tare, undeva în partea dreapta. Pe la 3 dimineața, durerea a crescut tare, așa că am ajuns de urgență la spital. Este vorba despre o inflamație a tubului sau a peretelui digestiv. Mi se administrează antibiotic, vedem până diseară cum stau lucrurile. Probabil o să am o medicație acasă. Medicii speră să nu fie nevoie de o intervenție medical. Vreau să vă spun ceva. Mi-am facut tesutl pentru COVID-19 și a ieșit negativ. Protocolul cere să faci și testul. Aș vrea să ne liniștim în privința asta', a declarat Adela Popescu.

Adela Popescu a fost externată. Cum arată vedeta acum, după ce a ajuns de urgență la spitalAdela Popescu a fost externată. Cum arată vedeta acum, după ce a ajuns de urgență la spital

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter