Lidia Buble a aprins imaginația fanilor. Cântăreața și-a pozat fundul și a urcat imaginea pe internet

Publicat pe

Lidia Buble nu mai e deloc tânăra timidă de la începutul carierei. Cântăreața a devenit din ce în ce mai îndrăzneață, iar dovadă sunt chiar fotografiile pe care le postează în ultima perioadă. 

După ce a slăbit și a căpătat mai multă încrederea în ea, Lidia a început să pozeze tot mai sexy. 

După despărțirea de Răzvan, vedeta și-a încântat fanii cu o fotografie incendiară, în care este îmbrăcată doar în costum de baie. Deși nu este neobișnuită această ipostază, Lidia și-a făcut apariția pe Instagram într-o poziție indecentă, din care pare că nu poartă nici măcar bikini. 

Fotografia a fost apreciată de fanii ei, asta și pentru că Lidia are un trup bine tonifiat și bronzat, iar posteriorul este cel care a făcut senzație. 

Peste 40.000 de persoane au apreciat noua postare a Lidiei Buble în mai puțin de 24 de ore.

Artista a trecut printr-o perioadă tristă după despărțirea de Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii 'Neața cu Răzvan și Dani', difuzată la Antena 1. 

Lidia Buble a aprins imaginația fanilor. Cântăreața și-a pozat fundul și a urcat imaginea pe internetLidia Buble a aprins imaginația fanilor. Cântăreața și-a pozat fundul și a urcat imaginea pe internet

Lidia Buble a șters toate fotografiile cu cei doi pentru a nu mai rămâne cu niciun fel de amintire. De asemenea, artista a răbufnit și la adresa fanilor care au încercat insistent să afle motivul separării celor doi.

„Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o să vă răspund și n-o să dau apă la moară', a scris Lidia Buble pe rețelele de socializare.

Răzvan Simion însă, nu s-a atins de nimic. Moderatorul Tv a păstrat toate imaginile cu Lidia Buble pe contul personal de instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter