Adelina Pestrițu își donează hainele. Admiratoarele vedetei au acces la garderoba vedetei

Publicat pe

Adelina Pestrițu a investit foarte mulți bani în hainele sale, însă multe au rămas cu etichetă, pentru că vedeta nu le-a purtat. Fosta prezentatoare TV de la Kanal D le-a făcut o mare bucurie admiratoarelor sale, iar aceastea pot avea hainele ei.

Adelina Pestrițu face o bucurie admiratoarelor sale. Vedeta a dat foarte mulți bani pe haine, însă sunt multe pe care nu le poartă. Fosta prezentatoare TV a recunoscut că are haine scumpe, dar și haine la un preț accesibil. Adelina Pestrițu este un model pentru multe femei, iar acestea o admiră și pentru stilul său vestimentar.

Așa că… fetele care doresc să aibă haine de la Adelina Pestrițu nu trebuie decât să-i dea un mesaj și să fie active pe conturile sale de socializare.

'Hainele le donez. Mă refer la cele de care m-am plictisit. Sau la cele pe care nu le-am purtat. Am haine cărora nici măcar nu am îndrăznit să le rup eticheta… După un timp petrecut în dressingul meu, consider că e cazul să aibă un alt proprietar. Și fac cumva ca aceste haine să fie motiv de bucurie pentru alt fete care au nevoie sau care s-ar bucura de ceva nou. În principiu, ajut oameni nevoiași, fie că sunt de pe stradă sau pe care deja îi știu și la care merg cu drag – îi vizitez nu doar de sărbători, așa cum se poartă. Mai am fete pe Facebook și pe Instagram care-mi scriu că-și doresc haine de la mine. Iar eu le răspund la mesaje. Și le trimit lucrurile pe cheltuiala mea. Apoi, îmi place să văd poze în care poartă hainele sau mesajele lor de bucurie. Sunt fete care poate nu-și permit o anumită pereche de încălțări, nu neapărat foarte scumpe', a mărturisit Adelina Pestrițu pentru Libertatea.

Citește și: Imagine de senzație cu Adelina Pestrițu și fiica ei la piscină. Vedeta arată impecabil în costum de baie!

Citește și: Adelina Pestrițu a ales data nunții. Ea și Zenaida-Maria vor purta rochii albe, de mireasă

FOTO: Facebook

Adelina Pestrițu își donează hainele. Admiratoarele vedetei au acces la garderoba vedeteiAdelina Pestrițu își donează hainele. Admiratoarele vedetei au acces la garderoba vedetei
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter